Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

 

aroma_kuva1.jpgAROMATERAPIA

Kasveista, kukista, lehdistä, hedelmien kuorista, pihkoista ja juurista saadaan erilaisilla menetelmillä, tuoksuvia, aromaattisia öljyjä, jotka vaikuttavat ihmiseen hyvin kokonaisvaltaisesti.

Öljyjen kemiallisesta koostumuksesta riippuen, ne voivat olla mm. rentouttavia ja rauhoittavia, piristäviä ja energiaa antavia, antiseptisia ja desinfioivia, limaa irroittavia ja seksuaalista halua nostattavia. Ne vaikuttavat mm. hormonitoimintaan, edistävät ruoansulatusta, helpottavat kipuja ja lihaskireyksiä, laittavat nesteet virtaamaan ja poistavat selluliittia.

Aromaterapia on ihana, syvärentouttava, luksusluokan koko kehon hieronta, jossa liikkeet on suunniteltu niin, että ne vaikuttavat myös lymfakiertoon. Eteeriset öljyt vaikuttavat sekä fyysiseen kehoon, että myös mieleen ja Limbiseen järjestelmään, jossa sijaitsevat meidän tunteet, vaistot ja vietit. Aromaterapialla on saatu erinomaisia tuloksia myös stressin hoidossa.

Hoidossa eteeriset öljyt valitaan asiakkaalle yksilöllisesti, hänen omien tarpeidensa ja mieltymystensä, nenänsä perusteella. Lisäksi on mahdollista ostaa öljysekoitus mukaan kotihoitoa varten. Hoito toimii parhaiten sarjana, mutta jo yksikin kerta on ihana ja rentouttava, mieleenjäävä kokemus.

Hoidon hinta on 80 e.

Nettiajanvaraukseeni pääset tästä ->