Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

LUOMINEN, TUSKAA VAI ILOA

Sunnuntai 9.7.2017 - Terttu Saksala


LUOMINEN, TUSKAA VAI ILOA                                                       

Maailmamme on juuri sellainen kuin ajattelemme sen olevan.

Useimmat meistä on kasvatettu asenteella, että meidän on tehtävä kovasti töitä. Ei raha puussa kasva, ei Luoja laiskoja elätä, näitä sanontoja riittää. Me raadamme hellittämättä, periksi antamatta, sisustaanhan suomalainen tunnetaan. Osa meistä raataa raskaassa ruumiillisessa työssä päivästä toiseen, työssä joka ei anna mitään iloa tai tyydytystä, mielessään vain päivittäinen elanto ja selviäminen. Ja jos sukanvarteen pääsee joskus kertymään hieman ylimääräistä, tapahtuu heti jokin ylimääräinen konflikti johon säästöt hukkuvat. Jotkut painavat pitkää päivää dollarinkuvat ja uraputki silmissään. Arvostamme itseämme ja toisiamme sen mukaan kuinka paljon teemme töitä ja olemme mielestämme juuri niin menestyneitä kuin meillä on työn tulosta eli näkyvää materiaa ympärillämme.  

.

Avainsanat: Henkinen kasvu


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini