Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VIISAUS! VAPAUS!VOIMA! - ILLAT


TAVOITE: Tavoitteena on tulla tietoiseksi omista alitajuisista uskomuksista, negatiivisista tunnetiloista kuten pelko ja syyllisyys ja muuntaa niitä ja vapautua niistä. Tarkoituksena on myös löytää itselle sopiva tapa hallita ja käsitellä noita tunteita. Jokainen ilta on oma erillinen kokonaisuutensa ja aiheet vaihtelevat tilanteen mukaan.

SISÄLTÖ: Mieli on kuin tietokoneen kovalevy, jonne on vuosien saatossa syötetty erilaisia ohjelmia, kuten uskomuksia, pelkoja, syyllisyyttä, häpeää ja muita ikäviä tunteita sekä erilaisia elämää rajoittavia päätöksiä. Nämä ohjelmat vaikuttavat meidän käyttäytymiseemme edelleenkin, olimme niistä sitten tietoisia tai emme. Useimmat näistä ohjelmista ovat auttamattomasti vanhentuneita ja ne olisi syytä päivittää ajan tasalle, vastaamaan tämän päivän tarpeita. Emme voi kuitenkaan muuttaa ohjelmointiamme, jos emme ole ensin tietoisia vanhoista ohjelmistamme.

Matkamme menestykseen kestää juuri niin kauan kuin mielemme työstää unelmiemme esteenä olevia asioita pois tieltä. Voimme nopeuttaa tuota matkaa auttamalla mieltämme tuomaan esteet näkyväksi ja käsiteltäväksi.

VIISAUS!  Etsimme jatkuvasti kultaa sateenkaaren loppupäästä ymmärtämättä että olemme itse tuo sateenkaari ja aarre löytyy sisältämme. Kun opimme kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttamme ja löydämme oman totuutemme, löydämme rauhan mieleemme, osaamme tehdä oikeita valintoja ja olemme enemmän läsnä itsellemme ja myös muille.

VAPAUS! Häpeä, syyllisyys, arvottomuus ja riittämättömyys synnättävät pelkoa. Oli sisäinen tilanteemme millainen tahansa, heijastelemme sitä samaa ulospäin ja vedämme sitä samaa puoleemme muilta. Todellista vapautta on elää ilman noita negatiivisia tunteita, niiden synnyttämiä rajoittavia uskomuksia, elämää kahlitsevia pelkoja sekä vanhoja päätöksiä ja lupauksia. Silloin voimme olla riippumaton muiden odotuksista ja elää todeksi omia unelmiamme. Silloin kaikki on mahdollista.

VOIMA! On oma valintamme, millaisena ihmisenä haluamme tulla tunnetuksi ja nähdyksi. Mitä enemmän opimme kuuntelemaan sisäistä viisauttamme, mitä enemmän vapaudumme mielemme painolastista, sitä enemmän omanarvon tuntomme kasvaa, ilo ja valo sisällämme lisääntyy, osaamme puolustaa itseämme ja omia rajojamme, osaamme johtaa itseämme ja seistä omilla jaloillamme. Silloin meillä on voimaa kohdata vastoinkäymiset ja keskittyä olennaiseen.

MENETELMÄT: Ohjattu meditatiivinen työskentely, NLP, Ratkaisukeskeinen valmennus

HINTA: 35 e/ ilta

VALMENTAJA: Terttu Saksala, Life Coach, Master Coach, NLP-Master, Enneagrammi-ohjaaja, Luontaisalan kouluttaja

ILMOITTAUTUMISET: puh 040 5899862  terttu.saksala@gmail.com  www.avaloncoaching.fi