Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tapahtumakalenteri

-

Lauantai 13.8.2022

VALMENTAVA AROMATERAPEUTTI-KOULUTUS13.8.2022 - 14.8.2022 - PÄLKÄNE

https://kotisivukone.fi/app/www/terttu.palvelee.fi/aromaterapeuttikoulutus

VALMENTAVA AROMATERAPEUTTIKOULUTUS

Seuraava koulutus alkaa  PÄLKÄNEELLÄ 13-14.8.2022  Villaeerola.fi Instagramissa

Seuraavat päivät: Koulutus on yleensä kuukauden ensimmäisenä viikonloppuna jos ei erikseen muuta sovita, esim. isot juhlapyhät yms.

Tämä koulutus valmistaa opiskelijan aromaterapeutin ammattiin ja oikeuttaa käyttämään Aromaterapeutin titteliä. Kurssilla opit ihana, rentouttava, luxus-hieronnan ja sen lisäksi opiskelija oppii myös valmentamisen ja Enneagrammi-persoonallisuusteorian perusteita, mikä lisää vuorovaikutustaitoja terapeuttina.

Koulutus täyttää LKL:n (Luontaislääketieteen keskusliitto) kriteerit ja oikeuttaa pääsyn terapeuttirekisteriin. Voit liittyä myös Suomen aromaterapeuttien yhdistykseen jo oppilasjäsenenä. Avalon Coaching-yritys löytyy LKLn kouluttajarekisteristä.

Koulutuksen hinta on 3250 e, voidaan maksaa osissa, 250 e kuukaudessa, sis. alv 24 %.

""Aloitin elokuussa 2021 Terttu Saksalan opeissa Valmentavan aromaterapiakoulutuksen. Koulutus on ollut minulle aivan mahtava kokemus, joka on tuonut elämääni niin suurta iloa ja onnea. Tämän koulutuksen avulla olen löytänyt uuden suunnan omaan elämääni, joka toimii suurena voimavarana kokonaisvaltaisesti elämässäni. Tertun koulutuksesta jää niin mahtava fiilis joka kerta - hän osaa hienolla tavalla luoda sallivan ja luottamuksellisen ilmapiirin jokaiseen koulutuskertaan. Jokainen koulutusviikonloppu on antoisa ja lämminhenkinen, jossa huomioidaan jokainen opiskelija yksilöllisenä oppijana."

Anna Salminen

Lauantai 20.8.2022

AROMATERAPIAN PERUSTEET20.8.2022 - 21.8.2022 - OULU
AROMATERAPIAN PERUSTEET KURSSI OULU
ITSELLESI, LÄHEISILLESI JA ASIAKKAILLESI
LUONNOLLISESTI JA TURVALLISESTI '
Ilmoittaudu 15.8. mennessä 💓
Paikka, Ketokatu 8, Oulu
Aika, 20.8.-21.8.2022
la 10 - 17
su 10 - 18
Hinta, Kurssin hinta 190.00 €
Kurssin kertaajille -50% ale
Tässä Hetkessä -yhdistyksen jäsenet -5% ale
Kurssilta saat kattavan materiaalin ja todistuksen. Halutessi sinulla on mahdollisuus liittyö feeling aromaneuvojaksi.
feeling tarjoaa sinulle loistavat työkalut ja tuotekoulutukset upeilla laadukkailla luonnontuotteilla.
Katso lisää tuoksun taikaa www.feeling.fi
Aistikkaaseen kahteen päivään oppia nauttimaan mahtuu 8 henkilöä.
Varaa paikka & kysy lisää
Henna-Riikka Tiri
(nolla)407066537
henna-riikka(at)gmail.com
Kurssilla opit perusasioita aromaattisten öljyjen käyttötavoista, turvallisesta annostelusta ja sekoittamisesta.
Lisäksi tutustut n. 25 eteeriseen öljyyn sekä perusöljyihin ja kukkavesiin ja opit käyttämään terveytesi, hyvinvoinnin ja kauneudenhoidon tukena. Saat vinkkejä ja ohjeita luonnonmukaiseen hyvinvoinnin tukemiseen.
Opit hyödyntämään öljyjä stressin torjunnassa sekä hyvän mielen ja jaksamisen lisäämisessä.
Aiheina aromaterapian historia, hoitokäsitys ja kokonaisvaltaisuus, aromaterapia käytännössä, hajuaisti ja tuoksujen merkitys hyvinvointiin, eteeristen öljyjen valmistusmenetelmät, säilyvyys ja laatukriteerit, öljyjen imeytyminen kehoon ihon ja hengityksen kautta, sisäinen käyttö, kontraindikaatiot eli käyttörajoitukset, oikea annostelu, sekoittaminen, ensiaputoimenpiteet, tutustuminen n. 25 eteerisen öljyn vaikutuksiin, perusöljyihin ja kukkavesiin.
Viikonlopun kouluttajana toimii aistikas Terttu Saksala
Avalon coaching, Luontaishoitaja, Aromaterapeutti, vyöhyketerapeutti, jäsenkorjaaja, LKLn hyväksymä kouluttaja. Elämäntaidon valmentaja, Master coach, NLP-Master, Enneagrammi-ohjaaja
Terttu on työskennellyt eteeristen öljyjen parissa vuodesta 2003 lähtien ja hän on
edelleen aivan täydellisen koukussa näihin ihaniin tuoksuihin, niiden tehokkuuteen ja vaikuttavuuteen sekä fyysisellä että psyykkisellä tasolla. Hänen lempituoksunsa ruusu auttaa pitämään parempaa huolta itsestään ja appelsiini antaa auringon paistetta päivään, vaikka ulkona olisi märkää ja pimeää.
Tertu on toiminut toistakymmentä vuotta hyvinvoinnin ammattilaisena, luontaishoitajana, aromaterapeuttina, vyöhyketerapeuttina ja kalevalaisena jäsenkorjaajana. Aromaterapiaa hän on kouluttanut vuodesta 2006 lähtien
Kurssilla on tarjolla teetä. Lounas on omakustanteinen. Hoitolasta löytyy jääkaappi, hella ja mikroaaltouuni.
Hinnat sis. 24% alv 
Näytä vähemmän