Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tapahtumakalenteri

-

Lauantai 19.5.2018

AROMATERAPIAN PERUSKURSSI19.5.2018 - 20.5.2018 - OULU

                  HALUATKO OPPIA HOITAMAAN ITSEÄSI JA LÄHEISIÄSI     

                                LUONNOLLISESTI JA TURVALLISESTI?

                                      AROMATERAPIAN PERUSKURSSI 2 pv

Oulu 19-20.5 klo 10-17.00

Oulun Steinerkoulu, Nuottasaaritalo, Isokatu 94, Oulu

Kurssilla opit perusasioita aromaattisten öljyjen käyttötavoista, turvallisesta annostelusta ja sekoittamisesta. Lisäksi tutustut n. 25 eteeriseen öljyyn sekä perusöljyihin ja kukkavesiin ja opit käyttämään niitä oman terveytesi ja kauneudenhoitosi tukena. Saat vinkkejä omien ja läheistesi ongelmien hoitamiseen luonnonmukaisella tavalla. Opit hyödyntämään öljyjä stressin torjunnassa sekä hyvän mielen ja jaksamisen lisäämisessä.

Aiheina mm. Aromaterapian historia, hoitokäsitys ja kokonaisvaltaisuus, aromaterapia käytännössä, hajuaisti ja tuoksujen merkitys hyvinvointiin, Eteeristen öljyjen valmistusmenetelmät, säilyvyys ja laatukriteerit, öljyjen imeytyminen kehoon ihon ja hengityksen kautta, sisäinen käyttö, kontraindikaatiot eli käyttörajoitukset, oikea annostelu, sekoittaminen, ensiaputoimenpiteet, tutustuminen n. 25 eteerisen öljyn vaikutuksiin, perusöljyt, kukkavedet.

Hinta 170 e, sisältää alv 24 % ja materiaalit.

Kurssista saa todistuksen.

Sitova ilmoittautuminen 4.5 mennessä Terttu Saksala puh 040 5899862, tai terttu.saksala@gmail.com

Ilmoittautumisen yhteydessä laskutetaan 50 e varausmaksu jota ei palauteta peruutuksen sattuessa. Kurssin perutaan ja maksu palautetaan vain lääkärintodistuksella.

                 TULE TUTUSTUMAAN IHANIEN TUOKSUJEN MAAILMAAN!!!

Lauantai 15.9.2018

ENNEAGRAMMISTA ITSETUNTEMUSTA15.9.2018 - 21.10.2018 - KAJAANI

 

 

          ENNEAGRAMMISTA ITSETUNTEMUSTA, LÖYDÄ TODELLINEN ITSESI

Tämä kurssi on syväsukellus itseen, omiin tunteisiin, ajatuksiin ja uskomuksiin sekä omiin ihaniin ominaisuuksiin joita sinun tulisi itsessäsi oppia arvostamaan. Samalla kurssi on myös ponnahduslauta uuteen tietoisuuteen, tunnistat mistä on hyvä päästää irti voidaksesi saavuttaa uudenlaista vapautta ja iloa elämään.

PÄIVÄT, 2 viikonloppua:  15-16.9,  20-21.10, 

PAIKKA:  Sinun Tähtesi -tila, Lönnrotinkatu 5 B 3. krs  KAJAANI

HINTA: 160 e viikonloppu, yht. 320.00 e, sisältää alv 24 %, materiaalit

Kurssin voi maksaa osissa, 160 e kuukaudessa.

KOULUTTAJA: Terttu Saksala, Enneagrammi-ohjaaja, Elämäntaidon ja henkisen hyvinvoinnin valmentaja, NLP-Master, Luontaishoitaja, Diplomiaroma-  ja vyöhyketerapeutti, Jäsenkorjaaja.

Olen käynyt itse läpi pitkän sisäisen muuntautumisprosessin ja elämäni on muuttunut merkittävästi sen myötä. Tämä muutos todella kannattaa tehdä.

Enneagrammi kuvailee 9 erilaista ihmistyyppiä joilla kaikilla on omat ominaispiirteensä. Tutustumalla omaan tyyppiisi opit ymmärtämään itseäsi syvällisemmin ja myös arvostamaan omia ihania ominaisuuksiasi. Kurssilla pohditaan syitä, mistä kaikki vaikeudet ja taistelu yleensäkin kumpuavat, mitkä ovat kunkin ihmistyypin kehittämistä vaativat kohdat ja miten niitä muunnetaan positiiviseen suuntaan.

Itsesi lisäksi opit ymmärtämään paremmin myös läheisiäsi, ystäviäsi ja työtovereitasi. Miksi he käyttäytyvät niin kuin käyttäytyvät ja miksi sinä mahdollisesti ärsyynnyt siitä. Saat ikään kuin ohjekirjan toisten ihmisten käytökseen.

Kurssilla opit Enneagrammi-teorian peruskäsitteitä ja ennen kaikkea sitä miten hyödynnät tuota tietoa käytännössä, muiden ihmisten kanssa.

Kurssia auttaa sinua lisäämään itsesi ymmärtämistä ja hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. Voit luopua sinua rajoittavista asenteista ja oppia näkemään itsesi uusin silmin. Saat työkaluja itsesi kehittämiseen ja siihen mitä voit tehdä itsekin kotona, aivan itseksesi. Opit tunnistamaan ja purkamaan ikäviä tunteita, elämästä tulee helpompaa, rikkaampaa ja rakkaampaa.

Ilmoittautumiset: Terttu Saksala, terttu.saksala@gmail.com  puh 040 5899862

KURSSIN SISÄLTÖ

OSA 1

Löydetään oma Enneagrammityyppi  ja tutustutaan laajasti ja syvällisesti kaikkiin yhdeksään tyyppiin ja heidän ominaisuuksiinsa. Pohditaan mitä hyötyä on itsetuntemuksesta ja miksi on tärkeää arvostaa itseään. Jokaisella tyypillä on myös oma, nk. sokea piste joka vaikuttaa käyttäytymiseen, paneudumme noihin pisteisiin ja miten tuon käytösmallin voi muuntaa.

Perehdytään meitä ohjaaviin vaistoihin ja tarkastellaan niiden vaikutusta käyttäytymiseen. Vaistotyyppien välisistä eroista johtuu suurin osa ihmisten välisistä konflikteista. Tästä tiedosta on suurta hyötyä esim. parisuhteessa ja työpaikalla.

OSA2

Jokaisella on oma tapansa käyttäytyä sekä hyvinä että huonoina päivinä. Puhutaan stressin haitoista ja tutustutaan Enneagrammityyppien käytökseen huonoina päivinä jolloin stressi painaa päälle, voit tunnistaa stressin ajoissa ja vaihtaa suuntaa. Jokaisella tyypillä on myös oma tapansa kasvaa ja kehittyä ja oman edistymisen tunnistaminen kannustaa jatkamaan oikeaan suuntaan.

Pohdimme erilaisten traumojen ja uskomusjärjestelmien syntymistä jo lapsuudessa ja miten ne vaikuttavat elämään ja ennen kaikkea, miten niistä pääsee eroon. Pohdimme myös, miksi vedämme puoleemme tietynlaisia ihmisiä ja tapahtumia ja kuin voimme itse vaikuttaa elämään ajatuksilla, puheilla ja teoilla.

Tästä koulutuksesta on hyötyä niille jotka haluavat kehittää itseään ja kasvaa ihmisinä, niille jotka haluavat helpottaa vuorovaikutusta ja kommunikointia ihmissuhteissa. Myös erilaiset asiakaspalvelijat, kasvattajat, kouluttajat ja opettajat sekä terapeutit ja valmentajat hyötyvät tästä koulutuksesta.

Maanantai 17.9.2018

RETRIITTI LAPPIIN17.9.2018 - 22.9.2018 - INARI, KARIGASNIEMI

RETRIITTI LAPIN RUSKAN JA OMAN SYDÄMESI LÄHTEILLE

      3-9.6.2019

Kuule Suomi-neidon ja oman sydämesi kutsu. Tule kokemaan Lapin ikiaikainen parantava voima ja luonnon mysteerit.

Mikään ei ole sitä miltä näyttää, kysymys on vain siitä, mistä näkökulmasta ja tietoisuudesta käsin asioita katsotaan. Lähdemme kohottamaan omaa tietoisuuttamme ja avaamaan sydäntämme, muistamaan ja tietämään keitä me todella olemme. Teemme kvanttihypyn omalla polullamme, omaan voimaamme.

Alkuviikon retkeilemme Inarissa. Inarin järvi edustaa Suomen sydänchakran aluetta joten teemme voimallisia taikoja sekä omaa että myös Suomi-neidon sydäntä avaten. Matkaamme mm. Jumalten vuorelle eli Nattasille jossa puhdistumme Toorien eli lappilaisten Mahtiseitojen suojeluksessa, tervehdimme Nangu-niemen seitaa, käymme Ukonsaarella, käymme vanhoilla Akan palvontapaikoilla.

Keskiviikkona lähdemme Karigasniemelle. Vierailemme mm. Ailiggailla joita on kolme kappaletta, ne ovat vahvasti yhteydessä toisiinsa edustaen totuutta, hyvyyttä ja kauneutta.

Tämä on matka jota et halua jättää väliin.

Tiedustelut ja tarkempi matkasuunnitelma terttu.saksala@gmail.com puh 040 5899862

Järjestäjät: Henkisen hyvinvoinnin vaömentaja, NLP-Master, Enneagrammi-ohjaaja, luontaishoitaja Terttu Saksala Tampereelta.

Matkan hinta ilmoitetaan myöhemmin, sisältää majoitukset aamiaisineen ja liinavaatteineen, osan ruokailuista, yrttisaunan, kuljetukset Inarin ja Karigasniemen alueella. Matkat Inariin ja takaisin kotiin sekä ruokailut  kustantaa jokainen itse. Ilmoittautumisen yhteydessä peritään varausmaksu 250 e, maksua ei voida palauttaa peruutuksen sattuessa.

Perjantai 26.10.2018

JÄSENKORJAUSKURSSI26.10.2018 - 28.10.2018 - Tampere, Aleksanterinkatu 28 A, 2 krs

                                             JÄSENKORJAUSKURSSI

 KURSSI TÄYNNÄ, SEURAAVA TULOSSA HELMIKUUSSA.

AIKA: 26-28.10.2018 pe klo 18-20.30, la ja su klo 10-17.00

PAIKKA: Aleksanterinkatu 28 A, 2 krs, Luontaishoitola Natursole

HINTA: 275 e sis. alv 24 %

Tämä viikonlopun mittainen kurssi perustuu omaan 14 vuoden kokemukseeni jäsenkorjaajana ja luontaishoitajana. Kurssi sopii luontaishoitoja tekeville uudeksi hoidoksi tai hierojille ym. kehoterapeuteille täydentämään omaa osaamista. Kurssilla opetellaan hoitamaan koko kehoa mobilisoivilla, venyttävillä otteilla mutta voit hyödyntää sitä myös käyttämällä vain osia tehostamaan omaa hoitoasi.Otteet ja tekniikat ovat erittäin helppoja ja yksinkertaisia. Ja voit todellakin tämän viikonlopun jälkeen hyödyntää oppimaasi hoitaen perheenjäseniäsi, ystäviäsi ja tuttaviasi, vaikka sinulla ei olisi mitään muuta hoitokokemusta.

Kurssi sopii myös luontaishoitajille, hierojille, fysioterapeuteille ja muoita kehoterapioita tekeville. Voit hyödyntää oman terapiasi yhteydessä vain joitakin osia hoidosta tai tehdä koko hoidon.

Viikonloppu on erittäin käytäntöpainotteinen.

Kurssi sisältää:

Kehon avaamista ja virheasentojen korjaamista pehmeillä, mobilisoivilla ja venyttävillä

liikkeillä, luonnollisesti mutta tehokkaasti.

-  koko kehon lihaksia avaavien liikkeiden opettelua

-  koko kehon nivelalueiden asentojen korjaamista

-  stressin ja tunnelukkojen vaikutus kehon jumeihin ja ongelmien syntyyn

Kurssilla on paikkoja vain rajoitetusti, opetus on intensiivistä ja käytännönläheistä.

Kouluttaja: luontaishoitaja, aromaterapeutti ja jäsenkorjaaja Terttu Saksala

Ilmoittautumiset ja tiedustelut terttu.saksala@gmail.com, puh 040 5899862

Torstai 1.11.2018

AROMANEUVOJAKOULUTUS VERKOSSA 6 KK1.11.2018 - Netissä
AROMANEUVOJAN VERKKO-OPINNOT 6 kk
NON-STOP.koulutus, voit aloittaa milloin haluat.
Koulutus alkaa 1.10.2018 ja päättyy 31.3.2018. Saat jokaisen kuukauden alussa runsaan nipun materiaalia jota on tarkoitus opiskella itsenäisesti kuukauden ajan. Materiaaliin kuuluu öljyjen käyttöön liittyviä tehtäviä ja kerran kuussa pidetään yhteinen webinaari.
Kurssista saa todistuksen.
Koulutuksen hinta on 900 e, kurssin voi maksaa osissa, 150 e kuukaudessa. Lasku lähetetään aina kuukauden alussa.
Kurssi on tarkoitettu  kaikille eteerisistä öljyistä kiinnostuneille, kotikäyttäjille ja niille jotka haluavat hoitaa ja opastaa läheisiään öljyjen turvallisessa käytössä ja saada apua ongelmiinsa luonnonmukaisin keinoin, sekä ammatikseen öljyjen kanssa työskenteleville, kuten luontaishoitajille, hierojille ja muille kehoterapeuteille, luontaistuotealan työntekijöille sekä kauneudenhoidon parissa työskenteleville. Myös terveydenhuollon ammattilaiset voivat hyödyntää koulutusta omassa työssään.
Koulutuksen aikana opit perustiedot mm. n. 60 eteerisestä öljystä, niiden käytöstä yleisimmissä ongelmissa sekä ihon hoidossa, annostelusta ja sekoittamisesta, turvallisuudesta, niiden vaikutuksista mielialaan ja tunteisiin, stressin hoitamisesta. Opit myös parfyymien valmistusta, tavallisen ja luonnonkosmetiikan eroavaisuuksia ja valmistusta ja myös hieman eläinten aromaterapiasta. Tutuiksi tulevat myös perusöljyt ja kukkavedet eli hydrosolit (hydrolaatit).
Ilmoittautuminen terttu.saksala@gmail.com tai puh 040 5899862
OSA 1
Aromaterapian historiaa, Aromaterapian luonne ja hoitokäsitys sekä kokonaisvaltaisuus, Mihin aromaterapia perustuu, Eteeriset öljyt kasveissa, Eteeristen öljyjen valmistustavat, Eteeristen öljyjen käyttömahdollisuudet, Eteeristen öljyjen kontraindikaatiot eli kenelle öljyt eivät sovellu, Ensiaputoimenpiteet, 10 eteerisen öljyn ominaisuudet ja vaikutukset.
OSA 2
Eteeristen öljyjen aitous ja laatu ja laadun tutkiminen, Eteeristen öljyjen annostelu ja sekoittaminen, Eteeristen öljyjen turvallisuus, Eteeristen öljyjen kemiaa, Eteeristen öljyjen kemotyypit, Eteeristen öljyjen kulkureitit kehoon ja vaikutus elimistössä, Eteeristen öljyjen säilyvyys, 10 eri öljyn ominaisuudet ja vaikutukset.
OSA 3
Eteeristen öljyjen haihtuvuus ja luokittelu, Hajuaistin merkitys, Parfyymien valmistus, Kasviöljyt aromaterapiassa, Kukkavedet eli hydrolaatit, Eläinten aromaterapia, 10 eri eteerisen öljyn ominaisuudet ja vaikutukset.
OSA 4
Kehon sairauksien hoito aromaterapialla: sydän, hengitystiet, lihakset, munuaiset ja virtsatiet, lymfa sekä ruoansulatus. 10 eri öljyn ominaisuudet ja vaikutukset.
OSA 5
Iho ja sen ongelmien hoitaminen aromaterapialla, Ihotyypit, Kasviöljyt ja eteeriset öljyt eri ihotyypeille, Luonnonkosmetiikan ja tavallisen kosmetiikan erot, Luonnonkosmetiikan valmistus, mm. voiteet, huulirasva, kuorinta- ja kylpyaineet. 10 eri eteerisen öljyn ominaisuudet ja vaikutukset.
OSA  6
Hermostolliset ongelmat ja mielen sairauksien hoitaminen, stressin synty ja hoitaminen, kehon ja sielun yhteys, tunteet ja aromaterapia, intuitio ja kokemuksellisuus öljyvalinnassa.10 eri öljyn ominaisuudet ja vaikutukset.

Lauantai 10.11.2018

AROMATERAPIAN PERUSKURSSI10.11.2018 - 11.11.2018 - Savonlinna

HALUATKO OPPIA HOITAMAAN ITSEÄSI JA LÄHEISIÄSI 
LUONNOLLISESTI JA TURVALLISESTI

Kurssilla opit perusasioita aromaattisten öljyjen käyttötavoista, turvallisesta annostelusta ja sekoittamisesta. 
Lisäksi tutustut n. 25 eteeriseen öljyyn sekä perusöljyihin ja kukkavesiin ja opit käyttämään niitä oman terveytesi ja kauneudenhoitosi tukena. Saat vinkkejä omien ja läheistesi ongelmien hoitamiseen luonnonmukaisella tavalla. 
Opit hyödyntämään öljyjä stressin torjunnassa sekä hyvän mielen ja jaksamisen lisäämisessä.

Aiheina aromaterapian historia, hoitokäsitys ja kokonaisvaltaisuus, aromaterapia käytännössä, hajuaisti ja tuoksujen merkitys hyvinvointiin, eteeristen öljyjen valmistusmenetelmät, säilyvyys ja laatukriteerit, öljyjen imeytyminen kehoon ihon ja hengityksen kautta, sisäinen käyttö, kontraindikaatiot eli käyttörajoitukset, oikea annostelu, sekoittaminen, ensiaputoimenpiteet, tutustuminen n. 25 eteerisen öljyn vaikutuksiin, perusöljyihin ja kukkavesiin.

Tutustumme myös eläinten aromaterapiaan.

Kurssin hinta 190.00 € sis. materiaalin ja todistuksen.Kurssipäivät la-su klo 10-17:00.
Lounas omakustanteinen.

Sitova ilmoittautuminen 1.11. mennessä 
Terttu Saksala puh 040 5899862, tai terttu.saksala@gmail.com
Ilmoittautumisen yhteydessä laskutetaan 50 e varausmaksu joka palautetaan vain mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta. 

TULE TUTUSTUMAAN IHANIEN TUOKSUJEN MAAILMAAN!!!

Lauantai 24.11.2018

RENTOUTTAVA HIERONTAKURSSI24.11.2018
RENTOUTTAVA HIERONTA-KURSSI
24.11. 2018 klo 10-16.00
Hoitola Natursole, Aleksanterinkatu 28 A TAMPERE
Kurssilla opit syvästi rentouttavan ja ihanan luxus-hieronnan joka myös stimuloi lymfakiertoa. Tällä hieronta menetelmällä voit tehdä mm. aromahierontaa, kuumakivihierontaa, suklaahierontaa tai antaa muuten vain asiakkaillesi rentouttavaa hoitoa.
  Kurssi sopii täydennyskoulutukseksi hierojille, fysioterapeuteille tai luontaishoitajille sekä vasta-aloitteleville, hoitouraa suunnitteleville.
Kurssin hinta 125.00 e, sis alv 24 %, sekä materiaalit
Kurssin pitää aromaterapeutti, aromaterapiakouluttaja, luontaishoitaja, jäsenkorjaaja, Terttu Saksala
Sitovat ilmoittautumiset puh 040 5899862 tai terttu.saksala@gmail.com

Lauantai 8.12.2018

AROMATERAPIA PSYYKKISTEN ONGELMIEN HOIDOSSA8.12.2018 - TAMPERE
AROMATERAPIAN JATKOKOULUTUSTA, AROMATERAPIA PSYYKEN HOIDOSSA
 
Tampereella 8.12.2018 klo. 9.00-17.00
Osoite. Tampere Dynamo, Hatanpään valtatie 24, 33100 Tampere
Hinta: 120 e + alv 24 %, sisältää materiaalit ja kurssilla käytetyt öljyt
 
Kouluttaja: Kouluttaja
Päivi Blöchl Itävallasta, Dipl.-Aromapraktikerin, www.aromainsel.at
 
Seminaari on tarkoitettu jatkokoulutukseksi henkilöille, jotka omaavat aromaterapian perustiedot.
 
Otteita kurssin sisällöstä:
* Pieni kertaus aromaterapiaa
• Aromaterapia – kokonaisvaltainen hoitomuoto
• Öljyn matka kehoon ja kehossa
• Hajuaistin merkitys
• Vastavaikutusten eli kontraindikaatioiden merkitys
* Aromaterapia sielun ja mielen hoidossa
*Valikoima eteerisiä öljyjä psyyken, mielen ja sielun hoidossa
• Haista-tunnista-kerää omia kokemuksia
• Yksittäisten, päivän teemaan sopivien öljyjen tietojen tarkastelua
• Valittujen öljyjen ja öljysekoitusten käyttötapoja
 
Tiedustelut Terttu Saksala, puh 0405899862, terttu.saksala@gmail.com
 
 
Osallistuminen sekä peruutusehdot:
Järjestäjä vahvistaa ilmoittautumisen e-maililla heti sen saapumisen jälkeen. Lasku seminaarista lähetetään ilmoittautumisen jälkeen e-maililla tai postitse. Lasku on maksettava 14 päivän kuluessa laskun päivämäärästä järjestäjän tilille.
Jos kurssille ilmoittautuneita on vähemmän kuin 15 henkeä, kurssi perutaan 3 viikkoa ennen kurssia ja ilmoittatuneille maksetaan kurssimaksu takaisin. Pidätämme oikeuden perua kurssin sekä muuttaa kurssin sisältöä. Kurssimaksu on suoritettava ilmoitetulle pankkitilille 14 päivää laskun saamisen jälkeen. Kirjallinen peruutus on mahdollista 30 päivää ennen kurssin alkua – maksetusta kurssimaksusta vähennetään 20 euroa toimituskuluja. Myöhemmin kuin 30 päivää ennen kurssia peruttu osallistuminen: kurssimaksusta pidätetään 50 %. Kurssille saapumatta jättäminen (jos ei ole nimetty varaosallistujaa) oikeuttaa kurssin pitäjän pidättämään koko kurssimaksun.
 
Sitovat ilmottautumiset e-maililla osoitteeseen: terttu.saksala@gmail.com

Sunnuntai 9.12.2018

AROMATERAPIAN JATKOKURSSI. PRAKTIIKKAPÄIVÄ9.12.2018 - TAMPERE

AROMATERAPIAN JATKOKOULUTUSTA, PRAKTIIKKAPÄIVÄ

Tampereella 9.12.2018 klo. 9.00-17.00 
Osoite. Tampere Dynamo, Hatanpään valtatie 24, 33100 Tampere
Hinta: 120 e + alv 24 %, sisältää materiaalit ja kurssilla käytetyt öljyt

Kouluttaja: Kouluttaja
Päivi Blöchl Itävallasta, Dipl.-Aromapraktikerin, www.aromainsel.at

Seminaari on tarkoitettu jatkokoulutukseksi henkilöille, jotka omaavat aromaterapian perustiedot.

Otteita kurssin sisällöstä: 
* Pieni kertaus aromaterapiaa 
 Aromaterapian monet käyttövaihtoehdot – kokonaisvaltainen hoitomuoto 
 Vastavaikutusten eli kontraindikaatioiden merkitys
* Öljyjen valinta aromaneuvonnassa ja aromahoidossa ‐ kriteerit ja mahdollisuudet 
 Värit, chakrat, biokemia, horoskoopit, tuoksunuotit, Air Design jne 
* Miten teen kokonaisvaltaisen sekoituksen 
 Teoria + käytäntö 
 Yksittäisten, valittujen öljyjen tuoksuttaminen ja niihin tutustuminen 
 Oman henkilökohtaisen sekoituksen tekeminen

Tiedustelut Terttu Saksala, puh 0405899862, terttu.saksala@gmail.com

Osallistuminen sekä peruutusehdot:
Järjestäjä vahvistaa ilmoittautumisen e-maililla heti sen saapumisen jälkeen. Lasku seminaarista lähetetään ilmoittautumisen jälkeen e-maililla tai postitse. Lasku on maksettava 14 päivän kuluessa laskun päivämäärästä järjestäjän tilille.
Jos kurssille ilmoittautuneita on vähemmän kuin 15 henkeä, kurssi perutaan 3 viikkoa ennen kurssia ja ilmoittatuneille maksetaan kurssimaksu takaisin. Pidätämme oikeuden perua kurssin sekä muuttaa kurssin sisältöä. Kurssimaksu on suoritettava ilmoitetulle pankkitilille 14 päivää laskun saamisen jälkeen. Kirjallinen peruutus on mahdollista 30 päivää ennen kurssin alkua – maksetusta kurssimaksusta vähennetään 20 euroa toimituskuluja. Myöhemmin kuin 30 päivää ennen kurssia peruttu osallistuminen: kurssimaksusta pidätetään 50 %. Kurssille saapumatta jättäminen (jos ei ole nimetty varaosallistujaa) oikeuttaa kurssin pitäjän pidättämään koko kurssimaksun.

Sitovat ilmottautumiset e-maililla osoitteeseen: terttu.saksala@gmail.com

Lauantai 19.1.2019

AROMATERAPIAN PERUSKURSSI19.1.2019 - 20.1.2019 - TAMPERE

YHTEISTYÖSSÄ SUOMEN AROMATERAPIAYHDISTYS JA AVALON COACHING:

AROMATERAPIAN PERUSKURSSI TAMPEREELLA LA-SU 19-20-1.2019

KLO 10-17.00

HALUATKO OPPIA HOITAMAAN ITSEÄSI JA LÄHEISIÄSI 
LUONNOLLISESTI JA TURVALLISESTI

Kurssilla opit perusasioita aromaattisten öljyjen käyttötavoista, turvallisesta annostelusta ja sekoittamisesta. 
Lisäksi tutustut n. 25 eteeriseen öljyyn sekä perusöljyihin ja kukkavesiin ja opit käyttämään niitä oman terveytesi ja kauneudenhoitosi tukena. Saat vinkkejä omien ja läheistesi ongelmien hoitamiseen luonnonmukaisella tavalla. 
Opit hyödyntämään öljyjä stressin torjunnassa sekä hyvän mielen ja jaksamisen lisäämisessä.

Aiheina aromaterapian historia, hoitokäsitys ja kokonaisvaltaisuus, aromaterapia käytännössä, hajuaisti ja tuoksujen merkitys hyvinvointiin, eteeristen öljyjen valmistusmenetelmät, säilyvyys ja laatukriteerit, öljyjen imeytyminen kehoon ihon ja hengityksen kautta, sisäinen käyttö, kontraindikaatiot eli käyttörajoitukset, oikea annostelu, sekoittaminen, ensiaputoimenpiteet, tutustuminen n. 25 eteerisen öljyn vaikutuksiin, perusöljyihin ja kukkavesiin.
Kurkistamme myös eläinten aromaterapiaan.

Kurssin hinta 190.00 € sis. materiaalin ja todistuksen.

 Kurssi laskutetaan kahdessa erässä, varausmaksu 50€ heti ja loppuosan eräpäivä tammikuun alussa.

Kurssipäivät la-su 19-20.1.2019 klo 10-17:00.
Lounas omakustanteinen.

Sitova ilmoittautuminen 7.1.2019 mennessä 
Terttu Saksala puh 040 5899862, tai terttu.saksala@gmail.com
Ilmoittautumisen yhteydessä laskutetaan 50 e varausmaksu joka palautetaan vain mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.  

TULE TUTUSTUMAAN IHANIEN TUOKSUJEN MAAILMAAN!!!

Lauantai 26.1.2019

ETEERISET ÖLJYT KÄYTÄNNÖSSÄ26.1.2019 - TAMPERE

ETEERISET ÖLJYT KÄYTÄNNÖSSÄ
26.1.2019 klo 10-17.00
Rautatienkatu 20 C 22, 4 krs
- Eteeristen öljyjen sisältö
- Eteeristen öljyjen imeytyminen kehoon
- Eteeristen öljyjen vaikutukset ja haitat
- Eteeriset öljyt yhteiskäytössä lääkkeiden kanssa
- Eteeristen öljyjen sisäinen käyttö
- Varovaisuutta vaativat ja myrkylliset eteeriset öljyt
- Eteeristen öljyjen sekoittaminen henkilön yksilöllisten ongelmien mukaan
- Harjoituksia
Päivän aikana syvennät osaamistamistasi eteerisistä öljyistä ja miten tuot osaamisesi käytännön tasolle, miten autat parhaiten itseäsi, läheisiäsi, ystäviäsi ja myös asiakkaitasi eteeristen öljyjen avulla.
Hintaan kuuluu itse tehty, juuri sinun tarpeisiisi tehty öljysekoitus.
Hinta 120 e, sis alv 24 %
Ilmottautumiset terttu.saksala@gmail.com
puh 040 5899862

Sunnuntai 27.1.2019

TUNTEITA JA TUOKSUJA27.1.2019 - TAMPERE

TUNTEITA JA TUOKSUJA TAMPEREELLA 27.1.2019

Rautatienkatu 20 c 22
Hinta 120.00, sis alv 24 %

Klo 10-17.00

Kokonaisvaltaisena hoitomuotona aromaterapia vaikuttaa kehon lisäksi myös mieleen ja tunteisiin. Eteeriset öljyt rauhoittavat ja virkistävät, ne lievittävät stressiä, masennusta, paniikkia ja pelkoa, poistavat ärtymystä ja ahdistusta. Ne lisäävät keskittymiskykyä ja parantavat muistia, ne lisäävät luovuutta ja iloa elämään.
Jotkut niistä opettavat meitä arvostamaan itseämme ja jotkut auttavat päästämään irti turhista ja tarpeettomiksi käyneistä tunnetaakoista. Eteeriset öljyt voivat helpottaa merkittävästi jokapäiväistä elämäämme ja auttavat meitä suoriutumaan paremmin arjen harmeista ja vastoinkäymisistä. Ne voivat jopa helpottaa kommunikointia toisten ihmisten kanssa.
Myös lapset voivat saada rohkeutta vuorovaikutustilanteisiin ja tukea oppimisvaikeuksiinsa.

- Hajuaistin merkitys,hajumuistojen synty ja vaikutus

- Enneagrammi-persoonallisuusteoria ja tyyppien öljyt

- Kiinalainen lääketiede, viiden elementin teoria tunteineen ja niiden vaikutus kehoon sekä elementteihin sopivat öljyt

- Chakrat ja niihin sopivat eteeriset öljyt

- Tunnelukkojen syntyminen ja kuinka niitä poistetaan eteerisillä öljyillä

- Uskomusjärjestelmien purku eteerisillä öljyillä

- Eri eteeristen öljyjen vaikutus tunteisiin 

- Eteeristen öljyjen kokeminen kaikilla aisteilla

- Käytännön harhoituksia                                 

Ilmottautumiset Terttu Saksala terttu.saksala@gmail.com
puh 040 5899862

Tule tutustumaan ihaniin tuoksuihin ja löytämään omat onnellisuusöljysi!!!