Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tapahtumakalenteri

-

Lauantai 31.8.2019

VALMENTAVA AROMATERAPEUTTI-KOULUTUS31.8.2019 - 1.9.2019 - TAMPERE

VALMENTAVA AROMATERAPEUTTI-KOULUTUS

VALMENTAVA AROMATERAPEUTTIKOULUTUS

Seuraava koulutus alkaa  TAMPEREELLA 31.8-1.9. 2019

Seuraavat päivät: 

Tämä koulutus valmistaa opiskelijan aromaterapeutin ammattiin ja sen lisäksi opiskelija oppii myös valmentamisen ja Enneagrammi-persoonallisuusteorian perusteita, mikä lisää vuorovaikutustaitoja terapeuttina, lisää ihmistuntemusta ja oman itsen parempaa tuntemusta sekä antaa työkaluja asiakkaan mutta myös muiden ihmisten kohtaamiseen.

Tässä koulutuksessa on hyvin vahvasti esillä mielen ja psyykkeen vaikutus elämään sekä sairauksien ja erilaisten ongelmatilanteiden syntymiseen. Koulutuksessa annetaan aromaterapian lisäksi paljon eväitä erilaisten sisäisten tunnelukkojen, vaikeiden elämäntilanteiden ratkaisemiseen ja elämän muuttamiseen oman näköiseksi, unelmaelämäksi. Uuden ammatin lisäksi opiskelija saa valmiuksia ja työkaluja omaan kasvamiseen ja kehittymiseen, asiakkaan ja erilaisten ihmisten ymmärtämiseen, mikä lisää hyväksyntää ja onnellisuutta sekä parantaa elämänlaatua.

Koulutus täyttää LKL:n (Luontaislääketieteen keskusliitto) kriteerit ja oikeuttaa pääsyn terapeuttirekisteriin. Voit liittyä myös Suomen aromaterapeuttien yhdistykseen jo oppilasjäsenenä.

Koulutuksen hinta on 3250 e, voidaan maksaa osissa, 250 e kuukaudessa, sis. alv 24 %.

"Terttu Saksalan koulutus on ollut tutustumismatka itseeni ja hoitaja-minääni. Koulutus on sisältänyt monipuolisesti teoriatietoa ja erilaisiin hoitoihin perehdytty syvällisesti sekä käytännönläheisesti. Syvällisten keskustelujen lisämausteena on ollut sopiva määrä huumoria. Suosittelen lämpimästi koulutusta tuleville aromaterapeuttikollegoille. "  Anne Kostian

"Opiskelu on ollut hauskaa, innostavaa ja mielenkiintoista. Kouluttaja Terttu on todellinen moniosaaja. Hän on hyvä kouluttaja, hauska persoona jolla on laaja tietämys asioista ja elämästä. Olemme saaneet hyvät suomenkieliset oppimateriaalit ja kädestä pitäen opastuksen hierontatekniikkaan. Opiskelun alusta lähtien Terttu on kannustanut harjoittelemaan hoitoja käytännössä. Olen oppinut, paitsi eteerisistä öljyistä, erilaisista hoitotavoista, kosmetiikasta, luonnonmukaisesta ihonhoidosta, Enneagrammista, vuorovaikutuksesta ja myös itsestäni. Koulutuksessa ihminen ja asiakas huomioidaan kokonaisuutena. Olen tyytyväinen ja kiitollinen että pääsin mukaan. Viikonloput ovat intensiivisiä mutta samalla virkistäviä. Joka viikonloppu saa itsekin aromaterapeuttisen rentoutushoidon, syödään hyvin, nauretaan ja keskustellaan. Olen saanut koulutukselta enemmän kuin osasin odottaa. Kiitos."  Elina Karila

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

MODULI 1, AROMATERAPIAN PERUSTEET

OSA 1

Aromaterapian historia, mitä aromaterapia on, aromaterapian kokonaisvaltaisuus, hoitomenetelmät, kontraindikaatiot, hoitoprosessi, eteeristen öljyjen valmistustavat, tutustuminen eteerisiin öljyihin, niiden vaikutuksiin ja käyttörajoituksiin, hieronnan opettelua.

OSA 2

Eteeristen öljyjen annostelu ja sekoittaminen jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti ongelmat ja kontraindikaatiot huomioiden, perusöljyt, tutustuminen eteerisiin öljyihin, hauteiden valmistus, stressin synty, oireet ja hoito, sisäisten uskomusten ja tunnelukkojen synty ja vaikutus elämään, hoitoharjoittelua. 

OSA 3

Eteeristen öljyjen kemiaa, koostumus ja muuta faktaa, kasviheimot, aromaterapian vaikuttavuus, eteeristen öljyjen esiintyminen kasveissa, biosynteettinen tausta, kemotyypit, valmistemuodot, eteeristen öljyjen aitous, laadun varmistus, säilyvyys, eteeristen öljyjen toksiset ainesosat ja haitallisuus, eteeriset öljyt iholla ja hengityksessä, sisäinen käyttö, aromakeittiö, eteeriset öljyt lääkkeenä, vaikutus lääkkeiden kanssa.

MODULI 2, KEHON ONGELMAT

OSAT 4 JA 5

Ihon rakenne ja toiminnot, ihptyypit ja analyysi, ion perushoidot, ihon  ongelmat, niiden hoito aromaterapialla, psyyke ja ihotaudit sekä ihosairauksien henkinen tausta, eteeristen öljyjen kulkeutuminen kehoon ihon kautta, tutustuminen öljyihin, aromaterapeuttinen kasvohoito, hoidon opettelu, aromaterapeuttiset vartalo- ja jalkahoidot, tavallisen ja luonnonmukaisen kosmetiikan erot, eläinperäiset aineet kosmetiikassa ja lääkkeissä, kylvyt, voiteiden ja kylputuotteiden valmistusvalmistus, hoitotuotteet eri ihotyypeittäin, eläinten aromaterapiaa.

OSA 6

Suklaahieronta, Tiibetiläinen hunajahoito, Hajuaisti, eteeristen öljyjen kulkeutuminen kehoon hengityksen kautta, parfyymit, omien parfyymien valmistaminen, parfyymityypit, kasvityypit ihmisessä, eteeristen öljyjen haihtuvuus, tuoksun merkitys ihmiselle.

OSA 7

Sydän je verenkierto, niihin liittyvät sairaudet ja ongelmat, sairauksien hoito aromaterapialla ja niiden henkinen tausta, Hengitys ja siihen liittyvät sairaudet, niiden hoito aromaterapialla ja n´sairauksien henkinen tausta. Bakteereja tuhoavat öljyt, tulehdusta hoitavat öljyt, elimistön immuunijärjestelmä. Virtsatiet ja munuaiset, niiden tyypilliset sairaudet, sairauksien hoito aromaterapialla ja niiden henkinen tausta. Hydrosolit eli kukkavedet.

OSA 8

Hermosto ja siihen liittyvät ongelmat, niiden hoito aromaterapialla ja saiirauksien henkinen tausta, eteeristen öljyjen hermostovaikutukset, muistiongelmat ja niiden hoito aromaterapialla, ongelmien henkinen tausta. Mielenterveys, mitä se on, kriisitilanteet ja traumat, aromaterapia niiden apuna. Psykiatrisen asiakkaan kohtaaminen. ADHD ja tarkkaavaisuushäiriöt ja niiden hoito aromaterapialla ja ongelmien henkistä taustaa. Tuki- ja liikuntaelimistö ja ongelmien hoito aromaterapialla sekä henkinen tausta, kipu, sen muodot ja synty sekä hoito aromaterapialla.

OSA 9

Ruoansulatuskanava ja sen ongelmat, hoito aromaterapialla ja ongelmien henkinen tausta, loisia häätävät eteeriset öljyt. Aromaterapian eri filosofioita: kiinalainen lääketiede, chakrat, astrologia, Dietrich Gumbelin aromaterapia.

OSA 10

Hormonit ja naistentaudit, kuukautisongelmat ja vaihdevuodet, lapsettomuus, yms. ja niiden hoito aromaterapialla, ongelmien henkinen tausta. Sukupuolielinten ongelmat ja niiden hoito, selluliitti ja sen hoito aromaterapialla. Vauvahieronta.

MODULI 3, AROMATERAPEUTIKSI KASVAMINEN JA AMMATILLISUUS SEKÄ VUOROVAIKUTUS JA ASIAKASTYÖSKENTELY

OSA 11

Enneagrammin hyödyt ja periaatteita, Enneagrammin kasvusuunnat ja tyyppien stressikäyttäytyminen, kasvusuuntia tukevat eteeriset öljyt, enneagrammityyppien sokeat pisteet ja kuinka ne näkyvät ihmisessä, eri vaistojen vaikutus ihmiseen

OSA 12

Valmennus ja sen merkitys asiakastyöskentelyssä, tavoitteet ja innostaminen paranemisen edellytyksenä, hyvän tunnetilan merkitys, tunnelukkojen purkaminen, hoitotilanne ja asiakashaastattelu, voimavarojen löytäminen paranemisen tueksi, laadukkaan hoitotyön perusteet, arvot, auttajatyypit, hoitotyön eettisyys, uskomukset, sisäinen työskentely ja harjoituksia tunnelukkojen poistoon.

OSA 13

Kirjallinen koe, näyttökoe, seminaaritöiden esittely, diplomien jako. 

 

Koulutus antaa opiskelijalle uuden ammatin lisäksi taidot käyttää eteerisiä öljyjä ja kaikkia aromaterapiamenetelmiä, mikä tuo hyvinvointia sekä itselle että läheisille, ja valmiudet hoitaa aromaterapeuttina asiakkaita hyvin kokonaisvaltaisesti , jokaisen tarpeet yksilöllisesti huomioiden. Lisäksi koulutus antaa opiskelijalle valmiuksia kohdata elämän mukanaan tuomat kriisit ja ongelmat kevyemmin, antaa itseluottamusta ja uskoa omaan selviämiseen ja omiin kykyihin, sekä rohkeutta asettaa itselleen tavoitteita ja toteuttaa ne.

Kurssi antaa opiskelijalle myös valmentamisen perustaidot, joita opiskelija voi hyödyntää työssään terapeuttina, sekä omassa elämässään. Valmentaa voi myös itseään. Opiskelija perehtyy koulutuksessa myös Enneagrammi-persoonallisuusteoriaan joka on kuvaus yhdeksästä eri persoonallisuustyypistä. Enneagrammin tuntemuksesta on hyötyä asiakkaan kohtaamisessa ja kunnioittamisessa mutta myös omassa elämässä läheisten ja työtovereiden kanssa. Sekä valmennus että Enneagrammi-ymmärrys lisäävät vuorovaikutustaitoja huomattavasti ja auttavat ymmärtämään jokaisen ihmisen erilaisuutta ja yksilöllisyyttä.

Valmennus tarkoittaa asiakkaan ratkaisukeskeistä oivalluttamista. Valmentamalla terapeutti voi antaa asiakkaalle mahdollisuuden oivaltaa itse, esim. paranemiseen johtavan elämänmuutoksen merkityksen, jolloin muutos on yleensä pitkäkestoisempi ja todellinen.

 

KOULUTUKSEN  TAVOITTEET JA VAATIMUKSET

Tavoitteena on että opiskelija saa itselleen uuden ammatin tai lisäkoulutusta nykyiseen ammattiinsa. Koulutus soveltuu erinomaisesti luontaishoitajille, hierojille, ym. muille terveydenhoitoalalla työskenteleville, mutta myös muille ammattia vaihtaville, hoitotyöstä kiinnostuneille henkilöille.

Varsinaisia ennakkovaatimuksia ei ole, mutta koulutus ei sovellu henkilöille, joilla on vakavia mielenterveysongelmia, tai on selkeästi allerginen eteerisille öljyille.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Lähiopetus tapahtuu kahden päivän opetusjaksoina kerran kuukaudessa. Koulutukseen sisältyy runsaasti etätehtäviä, itsenäistä hoitoharjoittelua, harjoitushoitojen kirjallista raportointia sekä seminaarityö valinnaisesta aiheesta. Koulutuksen aikana kootaan portfolio ja pidetään oppimispäiväkirjaa.

Koulutuksen lopussa on kirjallinen koe ja hoitamisesta näyttökoe. Opiskelijan tulee tehdä myös opettajalle yksi näytöshoito, josta peritään erillinen hinta 50 e. Diplomin saaminen edellyttää, että opiskelija on suorittanut myös peruslääketieteen opintoja, opintoja luontaisterapioista ammattina, sekä ensiapukurssi 1. Tämä koulutus täyttää LKL: vaatimukset ja opiskelija voi hakeutua terapeuttirekisteriin.

Peruslääketieteen opintoja voi suorittaa ammattiopintojen aikana tai niiden jälkeenkin, todistuksen ammattiopintojen suorittamisesta saavat kaikki jotka ovat suorittaneet vaadittavien ammattiopintojen lisäksi etätehtävät ja kokeet hyväksytysti, ja diplomin saa sitten kun kaikki on suoritettu.

Tavoitteena on että opiskelija tuntee eteeristen öljyjen koostumuksen pääpiirteittäin, ja miten öljyt vaikuttavat sekä kehoon että mieleen, tuntee eteeristen öljyjen indikaatiot ja kontraindikaatiot, tuntee aromaterapian eri menetelmät, sekä eteeristen öljyjen kulkeutumisen kehoon menetelmästä riippuen, osaa eteeristen öljyjen annostelun ja sekoittamisen kullekin asiakkaalle yksilöllisesti hänen itsestään antamien tietojen perusteella, osaa oikeaoppiset hierontaotteet ja tietää miten ne vaikuttavat, ja lisäksi hallitsee koko aromaterapeuttisen hoitoprosessin asiakkaan tarpeita ja intimiteettisuojaa kunnioittaen.

 

 KOULUTUSOHJELMAN TUNTIMÄÄRÄT KOKONAISUUDESSAAN    25 OV

Lähiopetus 216 h

Itsenäinen työskentely 546 h

  Hoitoharjoittelu, 100 kirjattua hierontaa, 10 kasvohoitoa, 220 h 

  Hoitoraportointi 50 h

  Etätehtävät 106 h

  Portfolio 60 h

  Webinaarit 10 h

  Seminaarityö 100 h

Lääketieteen perusopinnot 378 h (Nämä suoritetaan jossakin muualla)

  Anatomia ja fysiologia 133 h

  Tautioppi 200 h

Luontaisterapiat ammattina 81 h (Avalon coaching kouluttaa mutta myös jo suoritetut 

                                                         opinnot hyväksytään)

Ensiapukurssi 1 16 h 

Lauantai 7.9.2019

AROMATERAPIAN PERUSKURSSI7.9.2019 - 8.9.2019 - KARJALOHJA

                            AROMATERAPIAN PERUSKURSSI

KARJALOHJALLA 7-8.9. 2019  klo 10-17.00

HALUATKO OPPIA HOITAMAAN ITSEÄSI JA LÄHEISIÄSI LUONNOLLISESTI JA TURVALLISESTI

Kurssilla opit perusasioita aromaattisten öljyjen käyttötavoista, turvallisesta annostelusta ja sekoittamisesta. 
Lisäksi tutustut n. 25 eteeriseen öljyyn sekä perusöljyihin ja kukkavesiin ja opit käyttämään niitä oman terveytesi ja kauneudenhoitosi tukena. Saat vinkkejä omien ja läheistesi ongelmien hoitamiseen luonnonmukaisella tavalla. 
Opit hyödyntämään öljyjä stressin torjunnassa sekä hyvän mielen ja jaksamisen lisäämisessä.

Aiheina aromaterapian historia, hoitokäsitys ja kokonaisvaltaisuus, aromaterapia käytännössä, hajuaisti ja tuoksujen merkitys hyvinvointiin, eteeristen öljyjen valmistusmenetelmät, säilyvyys ja laatukriteerit, öljyjen imeytyminen kehoon ihon ja hengityksen kautta, sisäinen käyttö, kontraindikaatiot eli käyttörajoitukset, oikea annostelu, sekoittaminen, ensiaputoimenpiteet, tutustuminen n. 25 eteerisen öljyn vaikutuksiin, perusöljyihin ja kukkavesiin.
Kurkistamme myös eläinten aromaterapiaan.

Kurssin hinta 190.00 € sis. materiaalin ja todistuksen.
 Kurssi laskutetaan kahdessa erässä, varausmaksu 50€ heti ja loppuosa maaliskuussa.

Kurssipäivät la-su  klo 10-17:00.
Lounas omakustanteinen.

Sitova ilmoittautuminen 26.8 2019 mennessä 
Terttu Saksala puh 040 5899862, tai terttu.saksala@gmail.com
Ilmoittautumisen yhteydessä laskutetaan 50 e varausmaksu joka palautetaan vain mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.  

TULE TUTUSTUMAAN IHANIEN TUOKSUJEN MAAILMAAN!!!

Torstai 12.9.2019

RETRIITTI LAPPIIN12.9.2019 - 19.9.2019 - INARI, KARIGASNIEMI

RETRIITTI LAPIN RUSKAN JA OMAN SYDÄMESI LÄHTEILLE

      12-19.9. 2019

Kuule Suomi-neidon ja oman sydämesi kutsu. Tule kokemaan Lapin ikiaikainen parantava voima ja luonnon mysteerit.

Mistä näkökulmasta ja tietoisuudesta käsin sinä elämää katsot. Lähdemme kohottamaan omaa tietoisuuttamme ja avaamaan sydäntämme, muistamaan ja tietämään keitä me todella olemme. Teemme kvanttihypyn omalla polullamme, omaan voimaamme.

Alkumatkan retkeilemme Inarissa. Inarin järvi edustaa Suomen sydänchakran aluetta joten teemme voimallisia taikoja sekä omaa että myös Suomi-neidon sydäntä avaten. Matkaamme mm. Jumalten vuorelle eli Nattasille jossa puhdistumme Toorien eli lappilaisten Mahtiseitojen suojeluksessa,  käymme Ukonsaarella sekä vanhoilla Akan palvontapaikoilla.

Sitten lähdemme Karigasniemelle. Vierailemme mm. Ailiggailla joita on kolme kappaletta, ne ovat vahvasti yhteydessä toisiinsa edustaen totuutta, hyvyyttä ja kauneutta.

Tämä on matka jota et halua jättää väliin.

Tiedustelut ja tarkempi matkasuunnitelma terttu.saksala@gmail.com puh 040 5899862

Järjestäjät: Henkisen hyvinvoinnin valmentaja, NLP-Master, Enneagrammi-ohjaaja, luontaishoitaja Terttu Saksala Tampereelta.

Sitovat ilmottautumiset viimeistään 12.8

Matkan hinta 850 e sisältää majoitukset aamiaisineen ja liinavaatteineen, osan ruokailuista, yrttisaunan, kuljetukset Inarin ja Karigasniemen alueella sekä ohjatut meditaatiot ja seremoniat. Matkat Inariin ja takaisin kotiin sekä ruokailut  kustantaa jokainen itse. 

Lauantai 28.9.2019

ENNEAGRAMMISTA ITSETUNTEMUSTA28.9.2019 - 27.10.2019 - TAMPERE

 

 

          ENNEAGRAMMISTA ITSETUNTEMUSTA, LÖYDÄ TODELLINEN ITSESI

Tämä kurssi on syväsukellus itseen, omiin tunteisiin, ajatuksiin ja uskomuksiin sekä omiin ihaniin ominaisuuksiin joita sinun tulisi itsessäsi oppia arvostamaan. Samalla kurssi on myös ponnahduslauta uuteen tietoisuuteen, tunnistat mistä on hyvä päästää irti voidaksesi saavuttaa uudenlaista vapautta ja iloa elämään.

PÄIVÄT, 2 viikonloppua:  28-29.9, 26-27.10. 2019

PAIKKA:  Luontaishoitola Natursole, Aleksanterinkatu 28 A, 2 krs

HINTA: 190 e viikonloppu, yht. 380.00 e, sisältää alv 24 %, materiaalit

Kurssin voi maksaa osissa, 190 e kuukaudessa.

KOULUTTAJA: Terttu Saksala, Enneagrammi-ohjaaja, Elämäntaidon ja henkisen hyvinvoinnin valmentaja, NLP-Master, Luontaishoitaja, Diplomiaroma-  ja vyöhyketerapeutti, Jäsenkorjaaja.

Olen käynyt itse läpi pitkän sisäisen muuntautumisprosessin ja elämäni on muuttunut merkittävästi sen myötä. Tämä muutos todella kannattaa tehdä.

Enneagrammi kuvailee 9 erilaista ihmistyyppiä joilla kaikilla on omat ominaispiirteensä. Tutustumalla omaan tyyppiisi opit ymmärtämään itseäsi syvällisemmin ja myös arvostamaan omia ihania ominaisuuksiasi. Kurssilla pohditaan syitä, mistä kaikki vaikeudet ja taistelu yleensäkin kumpuavat, mitkä ovat kunkin ihmistyypin kehittämistä vaativat kohdat ja miten niitä muunnetaan positiiviseen suuntaan.

Itsesi lisäksi opit ymmärtämään paremmin myös läheisiäsi, ystäviäsi ja työtovereitasi. Miksi he käyttäytyvät niin kuin käyttäytyvät ja miksi sinä mahdollisesti ärsyynnyt siitä. Saat ikään kuin ohjekirjan toisten ihmisten käytökseen.

Kurssilla opit Enneagrammi-teorian peruskäsitteitä ja ennen kaikkea sitä miten hyödynnät tuota tietoa käytännössä, muiden ihmisten kanssa.

Kurssia auttaa sinua lisäämään itsesi ymmärtämistä ja hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. Voit luopua sinua rajoittavista asenteista ja oppia näkemään itsesi uusin silmin. Saat työkaluja itsesi kehittämiseen ja siihen mitä voit tehdä itsekin kotona, aivan itseksesi. Opit tunnistamaan ja purkamaan ikäviä tunteita, elämästä tulee helpompaa, rikkaampaa ja rakkaampaa.

Ilmoittautumiset: Terttu Saksala, terttu.saksala@gmail.com  puh 040 5899862

KURSSIN SISÄLTÖ

OSA 1

Löydetään oma Enneagrammityyppi  ja tutustutaan laajasti ja syvällisesti kaikkiin yhdeksään tyyppiin ja heidän ominaisuuksiinsa. Pohditaan mitä hyötyä on itsetuntemuksesta ja miksi on tärkeää arvostaa itseään. Jokaisella tyypillä on myös oma, nk. sokea piste joka vaikuttaa käyttäytymiseen, paneudumme noihin pisteisiin ja miten tuon käytösmallin voi muuntaa.

Perehdytään meitä ohjaaviin vaistoihin ja tarkastellaan niiden vaikutusta käyttäytymiseen. Vaistotyyppien välisistä eroista johtuu suurin osa ihmisten välisistä konflikteista. Tästä tiedosta on suurta hyötyä esim. parisuhteessa ja työpaikalla.

OSA2

Jokaisella on oma tapansa käyttäytyä sekä hyvinä että huonoina päivinä. Puhutaan stressin haitoista ja tutustutaan Enneagrammityyppien käytökseen huonoina päivinä jolloin stressi painaa päälle, voit tunnistaa stressin ajoissa ja vaihtaa suuntaa. Jokaisella tyypillä on myös oma tapansa kasvaa ja kehittyä ja oman edistymisen tunnistaminen kannustaa jatkamaan oikeaan suuntaan.

Pohdimme erilaisten traumojen ja uskomusjärjestelmien syntymistä jo lapsuudessa ja miten ne vaikuttavat elämään ja ennen kaikkea, miten niistä pääsee eroon. Pohdimme myös, miksi vedämme puoleemme tietynlaisia ihmisiä ja tapahtumia ja kuin voimme itse vaikuttaa elämään ajatuksilla, puheilla ja teoilla.

Tästä koulutuksesta on hyötyä niille jotka haluavat kehittää itseään ja kasvaa ihmisinä, niille jotka haluavat helpottaa vuorovaikutusta ja kommunikointia ihmissuhteissa. Myös erilaiset asiakaspalvelijat, kasvattajat, kouluttajat ja opettajat sekä terapeutit ja valmentajat hyötyvät tästä koulutuksesta.

Sunnuntai 27.10.2019

OMAN VOIMAN WORKSHOP27.10.2019 - TAMPERE

                       OMAN VOIMAN WORKSHOP

Onko elämäsi juuri sellaista kuin haluat sen olevan vai eikö mikään suju?

Taisteletko samojen asioiden kanssa päivästä, vuodesta toiseen?

Kurssi Tampereella SU 27.10  klo 10-16.00

Osoite: Luontaishoitola Natursole, Aleksanterinkatu 28 A 2 krs, 33100 Tampere

Alitajuntamme on kuin tietokoneen kovalevy jonne on tallentuneena erilaisia uskomuksia, päätöksiä ja tulkintoja tapahtumista vuosien varrelta, yleensä omaan itseen liittyen. Monet niistä voivat olla laadultaan negatiivisia, jolloin ne estävät sinua toteuttamasta unelmiasi, saavuttamasta asioita joita elämääsi haluaisit. Kaikki on kiinni sinusta itsestä ja tunteistasi.

Tällä kurssilla opit kuinka mieli toimii. Opit kuinka uskomukset syntyvät ja miten ne vaikuttavat elämääsi vaikka et itse tiedä niistä mitään. Opit myös menetelmiä uskomustesi tunnistamiseen, poistamiseen ja muuntamiseen eikä sinun tarvitse enää ihmetellä miksi elämä ei suju kuten haluaisit. Opit avaamaan sydäntäsi ja ymmärrät kuinka tärkeää on toimia sydämen ohjaamana. Opit myös ymmärtämään entisten elämien merkityksen tähän elämään.

Menetelminä käytämme esim. NLP:tä, meditatiivista työskentelyä ja ratkaisukeskeistä valmennusta.       

Kurssin hinta 95 e, sis alv 24 % 

Kurssin pitää Terttu Saksala, Elämäntaidon valmentaja, Enneagrammi-ohjaaja, NLP-Master, Luontaisalan kouluttaja jo 10 vuoden ajan.

Sitovat ilmoittautumiset Terttu Saksala puh 040 5899862

terttu.saksala@gmail.com

 

      ELÄMÄSI ON JUURI SELLAISTA KUIN USKOT JA AJATTELET SEN OLEVAN!!

Lauantai 2.11.2019

RENTOUTTAVA HIERONTAKURSSI AROMAHOITOIHIN YMS.2.11.2019
RENTOUTTAVA HIERONTA-KURSSI AROMAHOITOIHIN YMS.
2.11.2019 klo 10-16.00
Hoitola Natursole, Aleksanterinkatu 28 A TAMPERE
Kurssilla opit syvästi rentouttavan ja ihanan luxus-hieronnan joka myös stimuloi lymfakiertoa. Tällä hieronta menetelmällä voit tehdä mm. aromahierontaa, kuumakivihierontaa, suklaahierontaa tai antaa muuten vain asiakkaillesi rentouttavaa hoitoa.
  Kurssi sopii täydennyskoulutukseksi hierojille, fysioterapeuteille tai luontaishoitajille sekä vasta-aloitteleville, hoitouraa suunnitteleville.
Jokainen osallistuja sekä tekee että saa hieronnan kurssipäivän aikana.
Kurssin hinta 125.00 e, sis alv 24 %, sekä materiaalit
Kurssin pitää aromaterapeutti, aromaterapiakouluttaja, luontaishoitaja, jäsenkorjaaja, Terttu Saksala
Sitovat ilmoittautumiset puh 040 5899862 tai terttu.saksala@gmail.com

Tiistai 5.11.2019

AROMATERAPIAN PERUSKURSSI5.11.2019 - KUOPIO

      AROMATERAPIAN PERUSKURSSI

KUOPIOSSA TIISTAINA 5.11.2019 KLO 9-16.00

HALUATKO OPPIA HOITAMAAN ITSEÄSI JA LÄHEISIÄSI LUONNOLLISESTI JA TURVALLISESTI

Kurssilla opit perusasioita aromaattisten öljyjen käyttötavoista, turvallisesta annostelusta ja sekoittamisesta. 
Lisäksi tutustut n. 25 eteeriseen öljyyn sekä perusöljyihin ja kukkavesiin ja opit käyttämään niitä oman terveytesi ja kauneudenhoitosi tukena. Saat vinkkejä omien ja läheistesi ongelmien hoitamiseen luonnonmukaisella tavalla. 
Opit hyödyntämään öljyjä stressin torjunnassa sekä hyvän mielen ja jaksamisen lisäämisessä.

Aiheina aromaterapian historia, hoitokäsitys ja kokonaisvaltaisuus, aromaterapia käytännössä, hajuaisti ja tuoksujen merkitys hyvinvointiin, eteeristen öljyjen valmistusmenetelmät, säilyvyys ja laatukriteerit, öljyjen imeytyminen kehoon ihon ja hengityksen kautta, sisäinen käyttö, kontraindikaatiot eli käyttörajoitukset, oikea annostelu, sekoittaminen, ensiaputoimenpiteet, tutustuminen n. 25 eteerisen öljyn vaikutuksiin, perusöljyihin ja kukkavesiin.
Kurkistamme myös eläinten aromaterapiaan.

Saat kurssilta erittäin kattavan, n. 60 - sivuisen materiaalin johon on hyvä palata jälkeenkin päin.

 
Kurssin hinta on 125 e, sis alv 24 % sekä materiaalin ja todistuksen.
Lounas omakustanteinen.

Sitova ilmoittautuminen 4.11 mennessä 
Terttu Saksala puh 040 5899862, tai terttu.saksala@gmail.com
  

TULE TUTUSTUMAAN IHANIEN TUOKSUJEN MAAILMAAN!!!

Lauantai 9.11.2019

AROMATERAPIAN PERUSKURSSI9.11.2019 - 10.11.2019 - TAMPERE

            AROMATERAPIAN PERUSKURSSI

Tampereella 25-26.1. 2020  klo 10-17.00

HALUATKO OPPIA HOITAMAAN ITSEÄSI JA LÄHEISIÄSI LUONNOLLISESTI JA TURVALLISESTI

Kurssilla opit perusasioita aromaattisten öljyjen käyttötavoista, turvallisesta annostelusta ja sekoittamisesta. 
Lisäksi tutustut n. 25 eteeriseen öljyyn sekä perusöljyihin ja kukkavesiin ja opit käyttämään niitä oman terveytesi ja kauneudenhoitosi tukena. Saat vinkkejä omien ja läheistesi ongelmien hoitamiseen luonnonmukaisella tavalla. 
Opit hyödyntämään öljyjä stressin torjunnassa sekä hyvän mielen ja jaksamisen lisäämisessä.

Aiheina aromaterapian historia, hoitokäsitys ja kokonaisvaltaisuus, aromaterapia käytännössä, hajuaisti ja tuoksujen merkitys hyvinvointiin, eteeristen öljyjen valmistusmenetelmät, säilyvyys ja laatukriteerit, öljyjen imeytyminen kehoon ihon ja hengityksen kautta, sisäinen käyttö, kontraindikaatiot eli käyttörajoitukset, oikea annostelu, sekoittaminen, ensiaputoimenpiteet, tutustuminen n. 25 eteerisen öljyn vaikutuksiin, perusöljyihin ja kukkavesiin.
Kurkistamme myös eläinten aromaterapiaan.

Kurssin hinta 220.00 € sis. materiaalin ja todistuksen.
 
Kurssipäivät la-su  klo 10-17:00.
Lounas omakustanteinen.

Sitova ilmoittautuminen 20.1 mennessä 
Terttu Saksala puh 040 5899862, tai terttu.saksala@gmail.com
  

TULE TUTUSTUMAAN IHANIEN TUOKSUJEN MAAILMAAN!!!

Lauantai 25.1.2020

AROMATERAPIAN PERUSKURSSI25.1.2020 - 26.1.2020 - TAMPERE

AROMATERAPIAN PERUSKURSSI

Tampereella 25-26.1. 2020 klo 10-17.00

HALUATKO OPPIA HOITAMAAN ITSEÄSI JA LÄHEISIÄSI LUONNOLLISESTI JA TURVALLISESTI

Kurssilla opit perusasioita aromaattisten öljyjen käyttötavoista, turvallisesta annostelusta ja sekoittamisesta.
Lisäksi tutustut n. 25 eteeriseen öljyyn sekä perusöljyihin ja kukkavesiin ja opit käyttämään niitä oman terveytesi ja kauneudenhoitosi tukena. Saat vinkkejä omien ja läheistesi ongelmien hoitamiseen luonnonmukaisella tavalla.
Opit hyödyntämään öljyjä stressin torjunnassa sekä hyvän mielen ja jaksamisen lisäämisessä.

Aiheina aromaterapian historia, hoitokäsitys ja kokonaisvaltaisuus, aromaterapia käytännössä, hajuaisti ja tuoksujen merkitys hyvinvointiin, eteeristen öljyjen valmistusmenetelmät, säilyvyys ja laatukriteerit, öljyjen imeytyminen kehoon ihon ja hengityksen kautta, sisäinen käyttö, kontraindikaatiot eli käyttörajoitukset, oikea annostelu, sekoittaminen, ensiaputoimenpiteet, tutustuminen n. 25 eteerisen öljyn vaikutuksiin, perusöljyihin ja kukkavesiin.
Kurkistamme myös eläinten aromaterapiaan.

Kurssin hinta 220.00 € sis. materiaalin ja todistuksen.

Kurssipäivät la-su klo 10-17:00.
Lounas omakustanteinen.

Sitova ilmoittautuminen 20.1 mennessä
Terttu Saksala puh 040 5899862, tai terttu.saksala@gmail.com


TULE TUTUSTUMAAN IHANIEN TUOKSUJEN MAAILMAAN!!!

Lauantai 14.3.2020

LUENTO: AROMATERAPIASTA APUA VIRUSPERÄISIIN SAIRAUKSIIN14.3.2020 - TAMPERE Luontaishoitola Natursole, Aleksanterinkatu 28 A 2 krs

LUENTO:

AROMATERAPIASTA APUA VIRUSPERÄISIIN SAIRAUKSIIN

TAMPEREELLA 14.3. KLO 12-14.00

Aleksanterinkatu 28 A, 2 krs, Luontaishoitola Natursole

Koronavirus ja kausiflunssat, sekä muut virusperäiset hengitystiesairaudet herättävät paljon pelkoa keskuudessamme. Vastustuskyky on nyt merkittävässä asemassa ja meidän tulisikin keskittyä sen kohottamiseen. Aromaterapian eteeriset öljyt voivat tutkitusti heikentää virusten vaikutuksia elimistössä ja kohottaa omaa kykyämme vastustaa niitä.

Tule oppimaan eteeristen öljyjen käyttötapoja itsesi ja läheistesi vahvistamiseen. Luennolla saat tutustua vaikuttaviin tuoksuihin ja vinkkejä siihen mitkä öljyt sopivat juuri sinulle.

Luennon pitää Terttu Saksala, Aromaterapeutti, Vyöhyketerapeutti, Jäsenkorjaaja, Luontaishoitaja,

Luontaislääketieteen keskusliiton (LKL) hyväksymä aromaterapiakouluttaja sekä Elämäntaidon valmentaja

Hinta 25 e, sis alv 24%

ilmottautumiset puh 040 5899862