Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tapahtumakalenteri

-

Sunnuntai 18.10.2020

ETEERISET ÖLJYT KÄYTÄNNÖSSÄ18.10.2020 - Luopioinen

ETEERISET ÖLJYT KÄYTÄNNÖSSÄ
Luopioisissa Mikkolan navetassa 18.10.2020 klo 10-17.00
- Eteeristen öljyjen sisältö
- Eteeristen öljyjen imeytyminen kehoon
- Eteeristen öljyjen vaikutukset ja haitat
- Eteeristen öljyjen sekoittaminen henkilön yksilöllisten ongelmien mukaan
- Harjoituksia, valmistetaan oman nenän mukainen parfyymi ja kasvovoide
Päivän aikana syvennät osaamistamistasi eteerisistä öljyistä ja ymmärrystä miten tuot osaamisesi käytännön tasolle, miten autat parhaiten itseäsi, läheisiäsi, ystäviäsi ja myös asiakkaitasi eteeristen öljyjen avulla.
Hintaan kuuluu itse tehty, juuri sinun tarpeisiisi tehty öljysekoitus.
Hinta 110 e, sis alv 24 %
Ilmottautumiset terttu.saksala@gmail.com
puh 040 5899862

Lauantai 24.10.2020

ENNEAGRAMMI - 9 HYVÄÄ TYYPPIÄ24.10.2020 - Luopioinen, Mikkolan navetta

 

 

          ENNEAGRAMMI - 9 HYVÄÄ TYYPPIÄ

Enneagrammi kuvailee 9 erilaista ihmistyyppiä, heidän ominaisuuksiaan ja käyttäytymistään. Kuka sinä olet?

Tämä kurssi on katsaus itseen, omiin tunteisiin sekä omiin ihaniin ominaisuuksiin joita sinun tulisi itsessäsi oppia arvostamaan. Samalla kurssi on myös ponnahduslauta uuteen tietoisuuteen, tunnistat mistä on hyvä päästää irti voidaksesi saavuttaa uudenlaista vapautta ja iloa elämään.

PÄIVÄ: Lauantai 24.10.2020

PAIKKA:  Mikkolan navetta, Luopioinen

HINTA: 100 e, sisältää alv 24 %, materiaalit

KOULUTTAJA: Terttu Saksala, Enneagrammi-ohjaaja, Elämäntaidon ja henkisen hyvinvoinnin valmentaja, NLP-Master, Luontaishoitaja, Diplomiaroma-  ja vyöhyketerapeutti, Jäsenkorjaaja.

Enneagrammi kuvailee 9 erilaista ihmistyyppiä joilla kaikilla on omat ominaispiirteensä. Tutustumalla omaan tyyppiisi opit ymmärtämään itseäsi syvällisemmin ja myös arvostamaan omia ihania ominaisuuksiasi. Kurssilla aukeaa  kunkin ihmistyypin kehittämistä vaativat kohdat ja miten niitä muunnetaan positiiviseen suuntaan.

Itsesi lisäksi opit ymmärtämään paremmin myös läheisiäsi, ystäviäsi ja työtovereitasi. Miksi he käyttäytyvät niin kuin käyttäytyvät ja miksi sinä mahdollisesti ärsyynnyt siitä. Saat ikään kuin ohjekirjan toisten ihmisten käytökseen.

Kurssilla opit Enneagrammi-teorian peruskäsitteitä ja ennen kaikkea sitä miten hyödynnät tuota tietoa käytännössä, muiden ihmisten kanssa.

Kurssia auttaa sinua lisäämään itsesi ymmärtämistä ja hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. Voit luopua sinua rajoittavista asenteista ja oppia näkemään itsesi uusin silmin. Saat työkaluja itsesi kehittämiseen ja siihen mitä voit tehdä itsekin kotona, aivan itseksesi. Opit tunnistamaan ja purkamaan ikäviä tunteita, elämästä tulee helpompaa, rikkaampaa ja rakkaampaa.

Ilmoittautumiset: Terttu Saksala, terttu.saksala@gmail.com  puh 040 5899862