Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tapahtumakalenteri

-

Torstai 7.7.2022

AROMATERAPIAN PERUSKURSSI7.7.2022 - 8.7.2022 - PÄLKÄNE

AROMATERAPIAN PERUSTEET

Pälkäneellä torstaina ja perjantaina 7 - 8.7.2022 klo 10-17.00

HALUATKO OPPIA HOITAMAAN ITSEÄSI JA LÄHEISIÄSI LUONNOLLISESTI JA TURVALLISESTI

Kurssilla opit perusasioita aromaattisten öljyjen käyttötavoista, turvallisesta annostelusta ja sekoittamisesta.
Lisäksi tutustut n. 25 eteeriseen öljyyn sekä perusöljyihin ja kukkavesiin ja opit käyttämään niitä oman terveytesi ja kauneudenhoitosi tukena. Saat vinkkejä omien ja läheistesi ongelmien hoitamiseen luonnonmukaisella tavalla.
Opit hyödyntämään öljyjä stressin torjunnassa sekä hyvän mielen ja jaksamisen lisäämisessä.

Aiheina aromaterapian historia, hoitokäsitys ja kokonaisvaltaisuus, aromaterapia käytännössä, hajuaisti ja tuoksujen merkitys hyvinvointiin, eteeristen öljyjen valmistusmenetelmät, säilyvyys ja laatukriteerit, öljyjen imeytyminen kehoon ihon ja hengityksen kautta, sisäinen käyttö, kontraindikaatiot eli käyttörajoitukset, oikea annostelu, sekoittaminen, ensiaputoimenpiteet, tutustuminen n. 25 eteerisen öljyn vaikutuksiin, perusöljyihin ja kukkavesiin.

Kurssin hinta 180.00 € sis. materiaalin ja todistuksen.


Tule opiskelemaan Pälkäneelle ihanaan B&B Villa Eerolaan, tunnelmalliseen maalaismiljööseen. Voit yöpyä talossa, yö 58 e, hintaan kuuluu tukeva aamiainen. Emäntä Kirsi valmistaa meille maittavan lounaan 11 e hintaan. 


Terttu Saksala puh 040 5899862, tai terttu.saksala@gmail.com

Terttu Saksala, Avalon coaching, Luontaishoitaja, Aromaterapeutti, vyöhyketerapeutti, jäsenkorjaaja, LKLn hyväksymä kouluttaja. Elämäntaidon valmentaja, Master coach, NLP-Master, Enneagrammi-ohjaaja


TULE TUTUSTUMAAN IHANIEN TUOKSUJEN MAAILMAAN!!!

Lauantai 13.8.2022

VALMENTAVA AROMATERAPEUTTI-KOULUTUS13.8.2022 - 14.8.2022 - PÄLKÄNE

https://kotisivukone.fi/app/www/terttu.palvelee.fi/aromaterapeuttikoulutus

VALMENTAVA AROMATERAPEUTTIKOULUTUS

Seuraava koulutus alkaa  PÄLKÄNEELLÄ 13-14.8.2022  Villaeerola.fi Instagramissa

Seuraavat päivät: Koulutus on yleensä kuukauden ensimmäisenä viikonloppuna jos ei erikseen muuta sovita, esim. isot juhlapyhät yms.

Tämä koulutus valmistaa opiskelijan aromaterapeutin ammattiin ja oikeuttaa käyttämään Aromaterapeutin titteliä. Kurssilla opit ihana, rentouttava, luxus-hieronnan ja sen lisäksi opiskelija oppii myös valmentamisen ja Enneagrammi-persoonallisuusteorian perusteita, mikä lisää vuorovaikutustaitoja terapeuttina.

Koulutus täyttää LKL:n (Luontaislääketieteen keskusliitto) kriteerit ja oikeuttaa pääsyn terapeuttirekisteriin. Voit liittyä myös Suomen aromaterapeuttien yhdistykseen jo oppilasjäsenenä. Avalon Coaching-yritys löytyy LKLn kouluttajarekisteristä.

Koulutuksen hinta on 3250 e, voidaan maksaa osissa, 250 e kuukaudessa, sis. alv 24 %.

""Aloitin elokuussa 2021 Terttu Saksalan opeissa Valmentavan aromaterapiakoulutuksen. Koulutus on ollut minulle aivan mahtava kokemus, joka on tuonut elämääni niin suurta iloa ja onnea. Tämän koulutuksen avulla olen löytänyt uuden suunnan omaan elämääni, joka toimii suurena voimavarana kokonaisvaltaisesti elämässäni. Tertun koulutuksesta jää niin mahtava fiilis joka kerta - hän osaa hienolla tavalla luoda sallivan ja luottamuksellisen ilmapiirin jokaiseen koulutuskertaan. Jokainen koulutusviikonloppu on antoisa ja lämminhenkinen, jossa huomioidaan jokainen opiskelija yksilöllisenä oppijana."

Anna Salminen