Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tapahtumakalenteri

-

Lauantai 13.8.2022

VALMENTAVA AROMATERAPEUTTI-KOULUTUS13.8.2022 - 14.8.2022 - PÄLKÄNE

https://kotisivukone.fi/app/www/terttu.palvelee.fi/aromaterapeuttikoulutus

VALMENTAVA AROMATERAPEUTTIKOULUTUS

Seuraava koulutus alkaa  PÄLKÄNEELLÄ 13-14.8.2022  Villaeerola.fi Instagramissa

Seuraavat päivät: Koulutus on yleensä kuukauden ensimmäisenä viikonloppuna jos ei erikseen muuta sovita, esim. isot juhlapyhät yms.

Tämä koulutus valmistaa opiskelijan aromaterapeutin ammattiin ja oikeuttaa käyttämään Aromaterapeutin titteliä. Kurssilla opit ihana, rentouttava, luxus-hieronnan ja sen lisäksi opiskelija oppii myös valmentamisen ja Enneagrammi-persoonallisuusteorian perusteita, mikä lisää vuorovaikutustaitoja terapeuttina.

Koulutus täyttää LKL:n (Luontaislääketieteen keskusliitto) kriteerit ja oikeuttaa pääsyn terapeuttirekisteriin. Voit liittyä myös Suomen aromaterapeuttien yhdistykseen jo oppilasjäsenenä. Avalon Coaching-yritys löytyy LKLn kouluttajarekisteristä.

Koulutuksen hinta on 3250 e, voidaan maksaa osissa, 250 e kuukaudessa, sis. alv 24 %.

""Aloitin elokuussa 2021 Terttu Saksalan opeissa Valmentavan aromaterapiakoulutuksen. Koulutus on ollut minulle aivan mahtava kokemus, joka on tuonut elämääni niin suurta iloa ja onnea. Tämän koulutuksen avulla olen löytänyt uuden suunnan omaan elämääni, joka toimii suurena voimavarana kokonaisvaltaisesti elämässäni. Tertun koulutuksesta jää niin mahtava fiilis joka kerta - hän osaa hienolla tavalla luoda sallivan ja luottamuksellisen ilmapiirin jokaiseen koulutuskertaan. Jokainen koulutusviikonloppu on antoisa ja lämminhenkinen, jossa huomioidaan jokainen opiskelija yksilöllisenä oppijana."

Anna Salminen