Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

AROMULIT©

MITÄ AROMULIT© OVAT?

Aromulit© ovat suomalaisesta koivusokerista valmistettuja pallosia, jotka ovat aromatisoitu luomulaatuisilla, 100 % puhtailla eteerisillä öljyillä. Ne ovat täysin puhdasta kasvisruokaa.
Aromulit© on valmistettu ja pakattu käsityönä ja rakkaudella.

Aromulit on kehitetty lisäämään hyvinvointia, antamaan hyvää mieltä, helpottamaan stressiä ja parantamaan unen laatua. Ne imeskellään suussa tai ne voi murskata ja lisätä esimerkiksi jälkiruokiin tai liottaa erilaisiin juomiin mausteeksi sokerin sijasta.

Aromuleja© löytyy kuusi erilaista vaihtoehtoa:

- Älypallot
- Femme fatale (naisille suunnattu)
- Casanova (miehille suunnattu)
- Torkkupallot
- Suukkosuu
- Aurinkopallot

AROMAUUTTEET
Kasvit tuottavat aromaattisia ainesosia, esim. eteeristen öljyjen muodossa, suojellakseen terveyttään ja houkutellakseen hyönteisiä. Kasvien eteerisiä öljyjä käytetään mm. kosmetiikassa, lääketeollisuudessa sekä elintarviketeollisuudessa yskänpastillien, makeisten, ruokien ja juomien maustamisessa. Kun eteerisiä öljyjä käytetään elintarviketeollisuudessa, ne lasketaan silloin aromauutteiksi.

KOIVUSOKERI ELI XYLITOLI
Makealta maistuva hiilihydraatti on vaihtoehto tavalliselle ruokosokerille ja sopii myös diabeetikoille. Xylitoli sisältää n. 40 % vähemmän kaloreita kuin normaali taloussokeri. Yliannosteltuna se voi löysätä vatsaa. Eläimille, ei varsinkaan koirille, suositella annettavan koivusokeria.

KÄYTTÖSUOSITUS
- 3-5 kpl aromuleja© laitetaan suuhun (lapsille puolet määrästä) tarpeen mukaan ja annetaan sulaa suussa, mausta ja tuoksusta nauttien. Suositellaan otettavaksi ruokailun jälkeen.
- Sulatetaan tai sekoitetaan 5-10 kpl juomaan (250 ml) ja nautitaan
- Murskataan 5-10 kpl pallosia ja ripotellaan ne ruoan päälle ennen tarjoilua

SÄILYVYYS
Katso viimeinen käyttöpäivä pakkauksesta ja pullon etiketistä. Säilytä pullo suljettuna, kuivassa, valolta ja lämmöltä suojatussa paikassa. Kun avaat pullon, käytä mitä nopeimmin tyhjäksi.

Tuotteita yhteensä 6 kpl
aromuli-aurinkopallot-500x560.jpg&width=280&height=500

Aurinkopallot

Mielialan piristämiseen, ilon ja onnen lisäämiseen, paniikin ja pelkojen helpottamiseen, univaikeuksiin, rentoutumiseen, rauhoittumiseen. Sisällys: Koivusokeri, aromauutteet: bergamotti, laventeli, appelsiini, mandariini, muskatelsalvia, frankinsensi. Ei suositella käytettäväksi alkoholin kanssa.
Paino:..

Paino: 0.004 kg

Hinta: 16.50 €
aromuli-casanova-500x560.jpg&width=280&height=500

Casanova

Miesten juttuihin, seksuaalisuuteen, itsevarmuuden lisäämiseen, pelkotiloihin ja huolien hälventämiseen, mielialan piristämiseen, turvallisuuden tunteen lisäämiseen, vahvistumiseen, suolisto-ongelmiin, röyhtäilyyn, kurkkukipuun.
Sisällys: Koivusokeri, aromauutteet: sitruuna, sitruunaruoho, greippi,..

Paino: 0.004 kg

Hinta: 16.50 €
aromuli-femme-fatale-500x560.jpg&width=280&height=500

Femme Fatale

Naisten vaivoihin, kuten PMS-oireisiin, kuukautiskipuihin, vaihdevuosivaivoihin, seksuaalisuuteen, mielialan piristämiseen, mielialan vaihteluihin, pelkotiloihin ja huolien hälventämiseen, rauhoittamaan, itsevarmuutta antamaan.
Sisällys: Koivusokeri, aromauutteet: appelsiini, sitruuna, bergamotti, muskatelsalvia..

Paino: 0.004 kg

Hinta: 16.50 €
aromuli-suukkosuu-500x560.jpg&width=280&height=500

Suukkosuu

Hengityksen ja ruoansulatuselimistön puhdistamiseen ja raikastamiseen, ruoansulatukseen, vilustumiseen, kurkkukipuun, keskittymisvaikeuksiin, päänsärkyyn, pahoinvointiin, ruoka-aineallergioihin, ilmavaivoihin, piristämään. 
Sisällys: Koivusokeri, aromauutteet: sitruuna, appelsiini, greippi, eukalyptus..

Paino: 0.004 kg

Hinta: 16.50 €
aromuli-torkkupallot-500x560.jpg&width=280&height=500

Torkkupallot

Helpottaa unentuloa ja parantaa unen laatua, rentouttaa, rauhoittaa, helpottaa tunne-elämän myrskyjä, tasapainottaa, helpottaa asioiden irtipäästämisessä, helpottaa paniikkia ja pelkotiloja.
Sisällys: Koivusokeri, aromauutteet: appelsiini, mandariini, laventeli, frankinsensi, ruusugeranium, vanilja..

Paino: 0.004 kg

Hinta: 16.50 €
aromuli-alypallot-500x560.jpg&width=280&height=500

Älypallot

Virkistää ja vahvistaa, piristää mielialaa, lisää muistia, keskittymiskykyä ja auttaa oppimisvaikeuksissa, helpottaa päänsärkyä ja lihaskramppeja sekä puhdistaa ja raikastaa. 
Sisällys: Koivusokeri, aromauutteet: sitruuna, piparminttu, sitruunaruoho, eukalyptus.
Ei suositella epileptikoille eikä raskaana..

Paino: 0.004 kg

Hinta: 16.50 €