Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VIISAUS! VAPAUS! VOIMA!-VIIKONLOPPUTAVOITE: Valmennuksen tavoite on lisätä valmennettavan rohkeutta ja itseluottamusta, lisätä hyväksynnän ja arvostamisen tunteita itseä kohtaan, lisätä stressinhallintaa ja vapaudentunnetta sekä vahvistaa yhteyttä omaan todelliseen minään.

SISÄLTÖ: Mieli on kuin tietokoneen kovalevy, jonne on vuosien saatossa syötetty erilaisia ohjelmia, kuten uskomuksia, pelkoja, syyllisyyttä, häpeää ja muita ikäviä tunteita sekä erilaisia elämää rajoittavia päätöksiä. Nämä ohjelmat vaikuttavat meidän käyttäytymiseemme edelleenkin, olimme niistä sitten tietoisia tai emme. Useimmat näistä ohjelmista ovat auttamattomasti vanhentuneita ja ne olisi syytä päivittää ajan tasalle, vastaamaan tämän päivän tarpeita. Emme voi kuitenkaan muuttaa ohjelmointiamme, jos emme ole ensin tietoisia vanhoista ohjelmistamme.
Matkamme menestykseen kestää juuri niin kauan kuin mielemme työstää unelmiemme esteenä olevia asioita pois tieltä. Voimme nopeuttaa tuota matkaa auttamalla mieltämme tuomaan esteet näkyväksi ja käsiteltäväksi.

VIISAUS!  Etsimme jatkuvasti kultaa sateenkaaren loppupäästä ymmärtämättä että olemme itse tuo sateenkaari ja aarre löytyy sisältämme. Kun opimme kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttamme ja löydämme oman totuutemme, löydämme rauhan mieleemme, osaamme tehdä oikeita valintoja ja olemme enemmän läsnä itsellemme ja myös muille.

VAPAUS! Häpeä, syyllisyys, arvottomuus ja riittämättömyys synnättävät pelkoa. Oli sisäinen tilanteemme millainen tahansa, heijastelemme sitä samaa ulospäin ja vedämme sitä samaa puoleemme muilta. Todellista vapautta on elää ilman noita negatiivisia tunteita, niiden synnyttämiä rajoittavia uskomuksia, elämää kahlitsevia pelkoja sekä vanhoja päätöksiä ja lupauksia. Silloin voimme olla riippumaton muiden odotuksista ja elää todeksi omia unelmiamme. Silloin kaikki on mahdollista.

VOIMA! On oma valintamme, millaisena ihmisenä haluamme tulla tunnetuksi ja nähdyksi. Mitä enemmän opimme kuuntelemaan sisäistä viisauttamme, mitä enemmän vapaudumme mielemme painolastista, sitä enemmän omanarvon tuntomme kasvaa, ilo ja valo sisällämme lisääntyy, osaamme puolustaa itseämme ja omia rajojamme, osaamme johtaa itseämme ja seistä omilla jaloillamme. Silloin meillä on voimaa kohdata vastoinkäymiset ja keskittyä olennaiseen.       
    
MENETELMÄT: Ratkaisukeskeinen valmennus, NLP, ohjattu meditatiivinen työskentely, Enneagrammi-ohjaus, Positiivisen psykologian periaatteet

HINTA:159 e + Frantsilan majoitus- ja ruokailukulut

ILMOITTAUTUMINEN: Terttu Saksala 040 5899862  terttu.saksala@gmail.comVIISAUS! VAPAUS! VOIMA! - TEEMAPÄIVÄ - PELKO

AIKA: LA 23.5 2015 klo 10-17.00

PAIKKA: Wellness-hoitola, Nuolialantie 49, Härmälä, Tampere

TAVOITE: Päivän aiheena on pelko. Tavoitteena on tulla tietoiseksi erilaisista, alitajuisista pelkotiloista, tiedostaa niiden syntyperä ja vapautua niistä niin paljon kuin mahdollista. Tarkoituksena on myös oppia erilaisia tapoja, miten pelkoa voi hallita, ennen kuin se katoaa kokonaan. Vanha totuus on että mitä enemmän pelkäät, sitä enemmän vedät pelkäämääsi asiaa puoleesi.

VAPAUS! Häpeä, syyllisyys, arvottomuus ja riittämättömyys synnättävät pelkoa. Oli sisäinen tilanteemme millainen tahansa, heijastelemme sitä samaa ulospäin ja vedämme sitä samaa puoleemme muilta. Todellista vapautta on elää ilman noita negatiivisia tunteita, niiden synnyttämiä rajoittavia uskomuksia, elämää kahlitsevia pelkoja sekä vanhoja päätöksiä ja lupauksia. Silloin voimme olla riippumaton muiden odotuksista ja elää todeksi omia unelmiamme. Silloin kaikki on mahdollista.

VOIMA! On oma valintamme, millaisena ihmisenä haluamme tulla tunnetuksi ja nähdyksi. Mitä enemmän opimme kuuntelemaan sisäistä viisauttamme, mitä enemmän vapaudumme pelosta, sitä enemmän omanarvon tuntomme kasvaa, ilo ja valo sisällämme lisääntyy, osaamme puolustaa itseämme ja omia rajojamme, osaamme johtaa itseämme ja seistä omilla jaloillamme. Silloin meillä on voimaa kohdata vastoinkäymiset ja keskittyä olennaiseen.           

MENETELMÄT: Ratkaisukeskeinen valmennus, NLP, ohjattu meditatiivinen työskentely, Enneagrammi-ohjaus,Positiivisen psykologian periaatteet

HINTA: 95 e, sis alv 24 %

VALMENTAJA: TERTTU SAKSALA, Life Coach, Master Coach, NLP-Master, Enneagrammi-ohjaaja, Luontaisalan kouluttaja

ILMOITTAUTUMISET: PUH 040 5899862  terttu.saksala@gmail.comVIISAUS!VAPAUS!VOIMA! - TEEMAPÄIVÄ - ITSEARVOSTUS

AIKA: LA 13.6 2015 klo 10-17.00

PAIKKA: WELLNESS-HOITOLA, Nuolialantie 49, Härmälä Tampere

TAVOITE: Päivän teemana on terve itsen arvostaminen, joka rakentuu monista asioista. Tavoitteena on tulla tietoiseksi omasta minäkäsityksestä, sen muodostumiseen vaikuttaneista syistä ja luoda pohjaa paremmalle itsetunnolle.

KUVAUS: Monet meistä ovat jo lapsena tehneet virheellisiä tulkintoja itsestään, omasta arvostaan, hyvyydestään ja huonoudestaan ja nuo tulkinnat ovat vuosien varrella vahvistuneet ja paisuneet kohtuuttomiin mittoihin niin että emme koe olevamme menestyksen, runsauden tai onnellisuuden ja rakkauden arvoisia. Tässä valmennuksessa tarkoituksena on korjata noita virheellisiä tulkintoja. Paremman itsetunnon myötä koko elämäsi voi muuttua. Kun pystyt itse uskomaan että ansaitset parempaa, myös muut alkavat olla sitä mieltä. Osaat sanoa ei, silloin kun se on tarpeen, osaat pitää paremmin puoliasi, et anna muiden sortaa sinua. Kun alat   sisäistää että olet on tärkeä  ja elämälläsi on tarkoitus, sinun on helpompaa rakentaa itsellesi sellaista elämää kun todella haluat.

MENETELMÄT: Ratkaisukeskeinen valmennus, NLP, ohjattu meditatiivinen työskentely, Enneagrammi-ohjaus,Positiivisen psykologian periaatteet

HINTA: 95 e, sis alv 24 %

VALMENTAJA: Terttu Saksala, Life Coach, Master Coach, NLP-Master, Enneagrammi-ohjaaja, Luontaisalan koulutaja

ILMOITTAUTUMISET: puh 040 5899862   terttu.saksala@gmail.com    www.avaloncoaching.fi