Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VIISAUS! VAPAUS! VOIMA! - RYHMÄ

KUUSI VIIKONLOPPUA SISÄLTÄVÄ INTENSIIVINEN JA TOIMINNALLINEN KOKONAISUUS


SISÄLTÖ: Valmennuskokonaisuuden sisältö muotoutuu ryhmän tarpeiden mukaisesti mutta sisältää ainakin seuraavat kohdat:

  • Itsetuntemuksen lisääminen, omien ongelmakohtien ja vahvuuksien sekä vahvimman, sinua johtavan vaiston selvittäminen Enneagrammi-persoonallisuusteorian avulla. Matka omasta ongelmapisteestä korkeimpaan hyveeseen.
  • Alitajuisten pelkojen tiedostaminen ja kohtaaminen, oman vastustamisen tunnistaminen.
  • Alitajuisten uskomusten tiedostaminen, testaaminen ja muuntaminen.
  • Yhteys sisäiseen viisauteen, kehotietoisuus, ajatusten voima.
  • Apukeinoja ja menetelmiä arjessa selviytymiseen ja stressinhallintaan.
  • Runsausajattelu, elämäntehtävä ja manifestointi.

VIISAUS!  Etsimme jatkuvasti kultaa sateenkaaren loppupäästä ymmärtämättä että olemme itse tuo sateenkaari ja aarre löytyy sisältämme. Kun opimme kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttamme ja löydämme oman totuutemme, löydämme rauhan mieleemme, osaamme tehdä oikeita valintoja ja olemme enemmän läsnä itsellemme ja myös muille.

VAPAUS! Häpeä, syyllisyys, arvottomuus ja riittämättömyys synnättävät pelkoa. Oli sisäinen tilanteemme millainen tahansa, heijastelemme sitä samaa ulospäin ja vedämme sitä samaa puoleemme muilta. Todellista vapautta on elää ilman noita negatiivisia tunteita, niiden synnyttämiä rajoittavia uskomuksia, elämää kahlitsevia pelkoja sekä vanhoja päätöksiä ja lupauksia. Silloin voimme olla riippumaton muiden odotuksista ja elää todeksi omia unelmiamme. Silloin kaikki on mahdollista.

VOIMA! On oma valintamme, millaisena ihmisenä haluamme tulla tunnetuksi ja nähdyksi. Mitä enemmän opimme kuuntelemaan sisäistä viisauttamme, mitä enemmän vapaudumme mielemme painolastista, sitä enemmän omanarvon tuntomme kasvaa, ilo ja valo sisällämme lisääntyy, osaamme puolustaa itseämme ja omia rajojamme, osaamme johtaa itseämme ja seistä omilla jaloillamme. Silloin meillä on voimaa kohdata vastoinkäymiset ja keskittyä olennaiseen.           

MENETELMÄT: Ratkaisukeskeinen valmennus, NLP-harjoitukset, ohjattu meditatiivinen työskentely, Enneagrammi-ohjaus, Positiivisen psykologian periaatteet

HINTA: 1050 e, sis alv 24 %, voidaan maksaa kolmessa erässä.

VALMENTAJA: Terttu Saksala, Life Coach, Master Coach, Enneagrammi-ohjaaja, NLP-Master, Luontaisalan kouluttaja

ILMOITTAUTUMISET: puh 040 5899862  terttu.saksala@gmail.com  www.avaloncoaching.fi